Pogledajte opremanje dječje sobe po mjeri

Vizura grada s prepoznatljivim motivima poslužila je kao inspiracija za opremanje dječje sobe u nježnim pastelnim bojama, kao stvorenih za djevojčicu predškolske dobi.

 

Pravo malo dječje carstvo opremljeno je gotovo u potpunosti namještajem po mjeri. Kako bi soba izgledala originalno, a istovremeno imala baš sve što je potrebno mladoj vlasnici, studio Mirjana Mikulec interijeri osmislio je namještaj inspiriran prepoznatljivim motivima grada – samostojeće police u obliku zgrada, rasvjetna tijela inspirirana prozorima kuća i linije koje neodoljivo podsjećaju na krovove samo su dio šarma ovog interijera koji je inspiriran – eksterijerom.

 

Foto: Darko Mihalić

 

Sobom dominira ružičasta, inače omiljena boja većine djevojčica, pa tako i ove mlade vlasnice. Osim dijela namještaja, ova boja krasi i detalje te manje komade namještaja kao što su tepih ili pak ukrasna zidna naljepnica na dijelu zida s motivom drveta.

 

 

Iako djevojčica još ne pohađa školu, pa tako u ovom trenutku nema potrebe za radnim stolom i stolicom, soba je osmišljena tako da raste zajedno s djevojčicom. Dovoljno je prostrana tako da joj u ovoj fazi omogućava pregršt prostora za igru, a već za koju godinu, kada će igračke zamijeniti knjige, soba će pružati dovoljno mjesta za radni stol, stolice i ostale školarcima neophodne stvari.

 

 

Foto: Darko Mihalić

 

S obzirom na to da je namještaj rađen po mjeri, arhitekti studija Mirjana Mikulec interijeri imali su na umu potrebu za skladištenjem mnoštva stvari, pa je tako zid uz koji se nalazi uzglavlje kreveta gotovo u potpunosti prekriven ormarom po mjeri.

 

Foto: Darko Mihalić

 

Foto: Darko Mihalić

 

Opremanje ove dječje sobe pogledajte u videu:

Komentari