Stvaranje mladenačke blagovaonice

Mala blagovaonica sa starim namještajem stavila je mladi par pred pitanje kako joj dati novi izgled bez velikih troškova? Što zadržati, a što ostaviti? Tu smo mi priskočili u pomoć.


Kuhinju smo uredili i opremili u jednom od prijašnjih priloga, no sada je na red došla i blagovaonica. S obzirom da je većina budžete otišla upravo na opremanje kuhinje, za blagovaonic je ostalo nešto manje novca. Zato ćemo zadržati sve što možemo i stvoriti prostoriju koja će odgovarati kuhinji stilom i izgledom.

Stol i luster jedino su što imamo, pa možemo unijeti zanimljive komade namještaja i dekoracije. Najvažnije je odabrati stolice, a zatim i detalje kojima ćemo stilski “začiniti” prostoriju. Uz sitne detalje koji će svima dobro poslužiti, najveću promijenu unijele su žute stolice i šarene slike sa stripovskim motivom. To je naglasilo moderan i mladenački stil. Stari stol uz odabrane stolice ionako izgleda kao nov.

Foto: Darko Mihalić
Foto: Darko Mihalić

Uređujete li blagovaonicu, znajte da će pažljivo dekoriran stol dati završni dojam blagovaonici. Zato, želite li promjeniti njen izgled, katkad je dovoljno osloniti se na ono što će krasiti stol.

Foto: Darko Mihalić
Foto: Darko Mihalić

Kako vam se sviđanovi izgled blagovaonice? Recite nam u komentaru!

Komentari