TOP 5 tapeciranih stolica: odaberite model koji će podići vašu blagovaonicu ili kuhinju

U modernim blagovaonicama i kuhinjama traže se toplina i udobnost. Stoga nimalo ne čudi što su najtraženiji modeli stolica oni tapecirani, presvučeni kožom ili tkaninom ispod kojih se skriva meko punjenje. Kako bismo vam olakšali odabir, pronašli smo u PRIMA namještaju pet trendi modela koji imaju bezvremenski touch!

 

 

 

Tapecirani stolci u kuhinji ili blagovaonici veliki su trend u uređenju interijera. Naročito modeli presvučeni bukleom ili baršunom ili pak tkaninama koje podsjećaju na njih. Isto tako, sve popularniji su modeli koji su kombinacija kože i nekog tekstila te dizajnom nalikuju udobnim foteljama koje se savršeno dobro snalaze i u boravcima.

Isto tako, tapecirani modeli stolica izvrsno funkcioniraju i u hodnicima, kupaonicama i spavaćim sobama. Praktični su za odlaganje odjeće i modnih dodataka, ali i kao mjesto za odmor. Jedna tapecirana stolica može biti jak stilski naglasak u tim prostorijama te ih podići na višu stilsku razinu.

S obzirom na oblik, materijal i boju, svaki komad tapecirane stolice je priča za sebe i možete ih, s obzirom na ovaj stilski potencijal, kupovati odvojeno i njima uljepšavati svaki kutak doma. Tapecirani modeli, osim što su u trendu i vrlo atraktivni imaju i crtu bezvremenskog u sebi, tako da će biti zanimljivi i godinama nakon što ih smjestite u svoj životni prostor.

Kako bismo vam olakšali potragu za idealnim tapeciranim modelom, odabrali smo pet modela stolica u PRIMA namještaju. A prije nego se odlučite za model svojih novih blagovaonskih stolica pročitajte najbitnije savjete:


TRI SAVJETA:

1. Izmjerite prostor koji imate na raspolaganju, kako ne biste uzeli stolice koje će biti glomazne. Potrebno je imati dovoljno mjesta da stolicu možete pomaknuti kako biste sjeli i ustali se od stola.

2. Stolice mogu biti u posve drugoj boji od stola ili namještaja u prostoriji u kojoj će se nalaziti. Njihova boja može biti akcentna, koja će podići cijeli prostor. Također, možete se malo poigrati te kombinirati različite stolice – u smislu materijala i dizajna ili pak stolice iz iste linije, ali u različitim bojama.

3. Prilikom odabira, svakako ‘testirajte’ stolac: baš kao i kod sofe ili kutne garniture, bitno je sjesti nekoliko puta u stolicu i vidjeti odgovara li nam, je li dovoljno udobna i velika. Isto tako, vodite računa, pored udobnosti, i o kvaliteti materijala te čvrstoći stolice.


 

1. POPUT NAJUDOBNIJE FOTELJE

Moderne tapecirane stolice svojim izgledom, ali i udobnošću, nalikuju foteljama u dnevnom boravku te pozivaju na druženje, garantirajući dobru zabavu. Stolica Molino s rukonaslonom spoj je modernog dizajna i klasičnog materijala te ima čvrstu i udobnu džepićastu jezgru koja je uvrštava u najnovije svjetske trendove.

Uz stolicu, u ponudi možete naći i fotelju Molino identičnog dizajna. Kod oba modela možete birati i tkaninu, sjedište, boje i postolje odnosno nogice.

STOLICE MOLINO / FOTO: PRIMA NAMJEŠTAJ

 


2. PROFINJENA ELEGANCIJA

Siva i dalje ostaje neprikosnoveni klasik u uređenju interijera, pa tako i dnevnog prostora koji uključuje i blagovaonice. No, ako vam se sviđa stolica Mondo, ali biste htjeli neku drugu nijansu, imate mogućnosti birati između nekoliko boja. Isto tako, Mondo stolica koju odlikuje udobnost sjedišta, vrhunska kvaliteta materijala i moderan dizajn dolazi u četiri modela koji se razlikuju po obliku naslona i nogu.

Kao i Molino, i Mondo stolice postoje i u varijanti fotelje a oba modela nude mogućnost personaliziranog dizajna – pored boje, tu su i odabir tkanine, sjedišta i postolja odnosno nogica.

 

STOLICE MONDO / FOTO: PRIMA NAMJEŠTAJ

 


3. STOLICA KOJA PLIJENI POGLEDE

Boja petrolej zelene jedna je od omiljenijih u interijerima, naročito kada je riječ o sjedećem namještaju – stolicama, foteljama, sofama, kutnim garniturama ili pak tabureima. Nas je osvojio atraktivni baršunasti modeli stolica i fotelje Tenor koja također dolazi u četiri varijante. Također,  možete odabrati tkaninu i boju te postolje tj. nogice po želji, kako biste ih lakše uklopili u svoj interijer.

 

STOLICE TENOR / FOTO: PRIMA NAMJEŠTAJ

4. UDOBNA I MODERNA

Tapecirana stolica Lago osvojila nas je svojim jedinstvenim dizajnom, bez obzira u kojoj varijanti dolazila – s naslonom ili bez, metalnim ili pak drvenim nogama. Isto tako, dodatni adut je udobno, ali čvrsto sjedište koje je kombinacija tvrde i meke spužve.

I stolicu i fotelju možete maksimalno prilagoditi svojim željama i potrebama birajući vrstu tkanine i sjedišta te boju i postolje tj. nogice.

FOTELJA LAGO / FOTO: PRIMA NAMJEŠTAJ

5. MODERNIZIRANA KLASIKA

U trendu je kombiniranje različitih modela stolica. No, ako vam se to čini odviše smjelo i niste skloni ovoj ideji, možete se ‘ograničiti’ na istu liniju stolica koje se razlikuju u svome dizajnu – obliku, boji ili vrsti tkanine. Poput primjerice linije Vivo koja nudi udobne i kvalitetne fotelje i stolice koji mogu biti dodatno personalizirani odabirom željene boje, tkanine, sjedišta te postolja odnosno nogica.

Oba modela unijet će, osim modernog štiha i dašak bezvremene klasike u vašu blagovaonicu.

 

STOLICA VIVO / FOTO: PRIMA NAMJEŠTAJ

 


PROMO

Komentari