MARELIN MALI RAJ: ljubav prema zelenilu beogradska dizajnerica pokazala je i na balkonu

I dizajneri vole provoditi vrijeme na svojim balkonima ili terasama. Evo kako izgleda mali raj na otvorenom poznate beogradske dizajnerice Marele Aćimović-Vukšić.

 


Marina enterijernica je studio koji je dobro poznat ljubiteljima interijera i estetike kao i onima koji opremaju svoj dom. Beogradska dizajnerica Marela Aćimović-Vukšić uživa popularnost i izvan Srbije, što dokazuju i broni pratitelji na njezinom Instagram profilu @marinaenterijernica.

Foto: @marinaenterijernica

Na njemu često objavljuje svoje inspirativne projekte, no najviše pažnje pobudi uvijek njezin dom, kao i dizajnerski savjeti. Osim što dijeli savjete o uređenju, Marinela rado odgovara na pitanja pratitelja.

Foto: @marinaenterijernica

A nama je u ovo ljetno vrijeme za oko  zapeo njezin mali balkon koji je divan spoj vintagea, boha i skandinavskog stila. Na ovom balkonu, koji je pravi mali raj, prepoznaje se dizajneričina ljubav prema zelenilu i cvijeću, kao i prirodnim materijalima i općenito prirodi.

Foto: @marinaenterijernica

Njezin  balkon odiše mirom i spokojem i lako se zamisliti na njemu. Prevladavaju neutralne svijetle boje s crnim akcentima, a sve je oplemenjeno ukrasnim  jastucima, zelenilom i prirodnim tkaninama.

Foto: @marinaenterijernica

Pored cvijeća, nama je glavni favorit crni okrugli stol te pločice u vintage uzorku. Uživajte i vi i pronađite svoje favorite i inspirirajte se za uređenje svoga balkona ili terase.

 

 

Komentari