Aranžmani i vijenci poznate stilistice u koje smo se zaljubili. Kopirajte u zadnji tren dobre ideje.

Stilistica i cvjećarka Sofia Veiber, osnivačica studija za dekoriranje i cvjećarstvo Lacy Bird, donosi kreativne i zanimljive savjete i prijedloge koji će vam u zadnji tren pomoći pripremiti svoj dom za blagdane. 


BLAGDANSKA ATMOSFERA

Najbolji način da svaki prostor ispunite duhom blagdana je unoseći u aranžmane i vijence zelenilo smreke, jele ili bilo čega drugog zelenog.

Foto: Lacy Bird

BOŽIĆNI VIJENAC

Nema veze je li božićni vijenac veliki ili mali, nalazi li se na ulaznim vratima ili primjerice na zidu u dnevnoj sobi, ali bilo bi dobro da je izrađen od prirodnih borovih iglica. Ovakav vijenac ne samo da će oduševiti svojim izgledom, već i svojim osvježavajućim mirisom.

Foto: Lacy Bird

BLAGDANSKE BOJE

S bezvremenskim novogodišnjim klasicima crvenom i zlatnom, kao i bijelom nećete pogriješiti. Zelena kao i uvijek ostaje baza, vaše platno na koje stavljate druge boje stvarajući očaravajuće aranžmane.

Foto: Lacy Bird

Nedavno je postala popularna i nebesko plava nijansa. Izvrsna i popularna opcija su bijela i plava, s dodatkom zlata ili srebra koju možete kombinirati na svim dekoracijama – vijencima, aranžmanima, drvcima…

Foto Lacy Bird

 

Foto: Lacy Bird

BOŽIĆNO DRVCE

Prirodno i umjetno božićno drvce, sasvim je svejedno jer ovisi o vašem osobnom ukusu. Danas postoje vrlo kvaliteta umjetna drvca koja se vizualno se praktički ne razlikuju od “pravih”.  Živo božićno drvce ima i prednosti (miris svježine i prirode), ali i nedostatke (potrebna je njega).

Foto Lacy Bird

BOŽIKOVINA

Iako postoje i narančaste i žute božikovine, uvrježenije su one s crvenim bobicama. No koju god boju odabrali, nećete pogriješiti. One mogu biti i noseća božićna dekoracija oko koje ćete graditi ostatak priče.

Amarilis je vrlo popularan cvijet koji će unijeti nježnost i eleganciju stoga o njemu svakako razmislite.

Foto Lacy Bird

SVIJEĆE

Svijeće su važan element svakog dekora. Ne morate ih čak ni paliti da bi unijele dojam topline.

Foto Lacy Bird

Izvor: ELLE DECORATION

Komentari