SASVIM DRUGAČIJI DOM: zavirite u dizajnersku kuću slavnog para Kardashian – West

Kada su krenuli uređivati svoje obiteljsko gnijezdo, slavni par osmislio je dom sasvim drugačiji od onog što biste od njih očekivali.

 

 

Reality zvijezda i poduzetnica Kim Kardashian i njezin suprug, slavni reper Kanye West, otvorili su vrata svojeg doma za prestižni magazin Architectural Digest. Iako bi od slavnog para očekivali nešto ekstravagantno i blještavo, svoj dom su uredili u sasvim drugačijem stilu. Vila u Kaliforniji je uz pomoć međunarodnog tima zvijezda u uređenju interijera na čelu s Belgijanacem Axelom Vervoordtom, pretvorena u pravu prozračnu oazu s fokusom na čistoću i svjetlost.

Vilu su kupili još 2013. i puno su vremena potrošili na uređenje interijera, ali i eksterijera. Sedam godina nakon, par ima četvero djece, tako da se mnogo toga promijenilo i u njihovim životima.

Obiteljska vila Kardashian West Foto: Architectural Digest / Jackie Nickerson

Umjetnička instalacija i vizija doma

Što se tiče same kuće, vlasnici je opisuju kao kombinaciju suvremene kuće iz susjedstva i belgijskog samostana. Kako se Kanye okrenuo vjeri, a Kim je nakon napada i pljačke koju je doživjela u Parizu tijekom Tjedna mode promijenila prioritete u svojem životu, tako je i novo uređenje doma u skladu s njihovim novim navikama.

Obiteljska vila Kardashian West Foto: Architectural Digest / Jackie Nickerson

„Iako ne dolazimo iz istog svijeta, otkrio sam da imamo iste vrijednosti i pogled na život, kao i poštovanje prema ljepoti i umjetnosti. To je jače i od religije same, to je zapravo potraga za mirom i pozitivnom energijom“, otkrio je dizajner interijera Vervoordt za AD.

Obiteljska vila Kardashian West Foto: Architectural Digest / Jackie Nickerson

Pristup je potpuno minimalistički, nema nereda ni dekoracija, sve je u prirodnim tonovima bijele – od zidova do podova, sve do namještaja i tekstila.

Različite proporcije i arhitektonski elementi ovoga su puta u dekorativnoj ulozi, a iako je neuobičajena, kuća je zapravo osmišljena tako da se obitelj više druži. Dizajnirane su zone za druženje gdje djeca mogu bezbrižno skakati i igrati se.

„Sve kod nas je umjetnička instalacija i igraonica“, ukratko je objasnio Kanye.

Obiteljska vila Kardashian West Foto: Architectural Digest / Jackie Nickerson

Par je nedavno dao i intervju za američki Vogue kada su kamere zabilježile djelić njihove svakodnevice.

Pogledajte i vi u videu kako izgleda život holivudskih zvijezda.

Komentari