Mladi par uredio je svoj predivni novi dom inspiriran našim projektima

Anja i njezin dečko Dominik sami su uređivali svoj trosobni stan u novogradnji od 80 četvornih metara, a glavno nadahnuće u tome bile su im emisije ‘InDizajn’ i članci na portalu. No, prije toga, bilo je potrebno poduzeti neke preinake u prostoru, koje su mladi vlasnici također sami radili

 

 

Anja nam je poslala fotografije svoga trosobnog stana, koji nas je oduševio, naročito zbog činjenice da ga je vlasnica, sa svojim dečkom Dominikom sama uređivala. Drago nam je da su im naši projekti, tv prilozi i tekstovi s portala u tome bili nadahnuće. U želji da stvore moderan, skladan i funkcionalan interijer, mladi par odlučio je srušiti zid koji je dijelio kuhinju od blagovanja.

Foto: Privatni album

‘Došli smo u prazan prostor i sve uređivali sami, od rušenja do gletanja i postavljanja laminata. Naime, prema tlocrtnom rasporedu postojao je zid koji je dijelio kuhinju i blagovaonicu, točno kako idu pločice od kuhinje. Htjeli smo otvoreni koncept dnevne zone, pa smo ga srušili’, objašnjava Anja što su sve radili u stanu prije samog uređenja. Dnevna zona ima 28 četvornih metara i uređena je u sivo-bijelim tonovima s dodatkom akcenata u tirkiznim i žutim tonovima što je čini jako ugodnim prostorom.

Foto: Privatni album

Glavna atrakcija je voluminozni trosjed koji i na sam pogled djeluje iznimno udobno, te tv zid koji su pobojali vrlo kreativno, poigravajući se geometrijskim oblicima. Ovaj zid dao je posebnu razigranost prostoru i osvježio ga. Iz dnevne zone izlazi se na balkon čijem izgledu su Anja i dečko također posvetili puno pažnje. Spavaća soba također je u sivim tonovima, a druga spavaonica, koja će jednoga dana biti dječja soba, trenutno služi kao odlagalište.

Foto: Privatni album

No, prije dječje, svakako će na red doći i makeover kupaonice koji čeka neke bolje financijske dane. Za kraj nam je otkrila da su na uređenje koje je trajalo godinu dana do sada ona i Dominik potrošili oko 70 000 kuna, s namještajem kupljenim u našim trgovinama.

Komentari