Praktični detalji koje ćete voljeti pokazivati: podići će i estetsku dimenziju doma

Gotovo svakom detalju u našem domu posvećujemo pažnju. Želimo najbolji spoj estetike i fukncionalnosti. Međutim, ono što često previdimo su električne instalacije. Mi vam pomažemo u odabiru okvira za utičnice!

 


“Dom je mjesto koje je poželjno ispuniti bojama, oblicima i teksturama, kako bi izrazili svoj stil pa i način života”, ističe dizajnerica Mirjana Mikulec te nastavlja:

“Svaka dekoracija tako doprinosi da vaše životno okruženje bude ugodno. Da biste to postigli, nije potrebno slijediti trendove, ali oni svakako pomažu da nađete način na koji se izraziti. A pažnju je, naravno, važno posvetiti i najmanjim detaljima kako bi zaokružili priču i dobili ugodan dom.

FOTO: SCHNEIDER ELECTRIC

Uz primjerice rasvjetna tijela i uređenje zidova, detalj koji se itekako primIjeti su okviri za utičnice – posebice ako birate one koji odskaču od uobičajenih. Iako su bijeli najčešći izbor, ispati se biti odvažan i upravo ovim elementima naglasiti stil uređenja.

Schneider Electric predstavio je novu kolekciju ukrasnih okvira, a riječ je o 5 novih održivih okvira – od bijelog stakla, terakote, gume, kamena i usitnjenog drva.

Odlikuju ih čiste, ravne i geometrijske linije, a ploče su izrađene od materijala koji smanjuju negativan utjecaj na okoliš i koji prirodnim teksturama daju dinamiku i autentičan osjećaj.

Zahvaljujući svom pojednostavljenom, ali elegantno obnovljenom dizajnu, ovi okviri će se uklopiti u svaki stil uređenja.

 

Komentari