U potrazi za idealnim modelom: što sve mora imati suvremeni klima uređaj?

Još od pojave prvog električnog primjerka, početkom 20. stoljeća, klima uređaji neprestano su mijenjali svoj izgled. Novi modeli nisu samo atraktivnijeg i ekonomičnijeg izgleda nego zahvaljujući naprednim tehnologijama nude i niz svojstava koja nas oduševljavaju. U suradnji s tvrtkom Petrokov donosimo na što sve trebate paziti prilikom kupnje

 

 

I one najgorljivije pobornike doma bez klima uređaja svako novo ljeto ipak poljulja u ovom uvjerenju. Temperature koje tjednima, pa i mjesecima znaju biti iznad 30 stupnjeva, svakome otežavaju normalno svakodnevno funkcioniranje, bez obzira nalazimo li se kod kuće, na radnom mjestu, u restoranu ili dućanu. Zatvoreni prostori danas su jednostavno nezamislivi tijekom ljetnih mjeseci bez klima uređaja. A nekima je život bez njih nezamisliv i tijekom cijele godine, jer novi modeli mogu biti i savršeni izvor topline i grijati nas zimi.

 

PREDUHITRITE VRUĆINE

Stoga preduhitrite ljeto i nesnosne vrućine i krenite u planiranje kupnje klima uređaja koji će vam život tijekom tih mjeseci učiniti ugodnijim. Ranija kupnja znači i brže montiranje – kad zavladaju tropske vrućine, postoji velika mogućnost da ćete morati pričekati dolazak majstora. Brzopletost i nedovoljna informiranost mogla bi loše utjecati na biranje pravog modela, koji će zadovoljiti sve vaše potrebe, stoga vam nudimo nekoliko stvari na koje trebate obratiti pažnju prije nego se uputite u neku od trgovina. Budući da potraga za klimom nije laka, predlažemo Petrokov poslovnice jer nude Bergen pine klime koje karakterizira optimalan omjer cijene, kvalitete i performansi!

 

 

VIŠE OD ESTETIKE I UDOBNOSTI

Pored cijene, izgled klime nam je vrlo bitan prilikom odabira. Estetiku uređaja svakako treba prilagoditi izgledu prostorije, stoga birajte model koji svojom bojom i oblikom prati stil uređenja doma. No, estetika ne smije biti osnovni kriterij, a isto tako ni cijena. Akcije i popusti su vrlo privlačni, no ne bi trebali  biti razlog da kupimo klima uređaj koji možda ne odgovara našim potrebama. Birajte uređaje koji pružaju više od udobnosti, estetike i prihvatljive cijene te ga prilagodite jačinom površini prostora. Uređaji povoljnih cijena često su slabije snage te neće biti dovoljno efikasni u hlađenju površine koju imate. Ne zaboravite i na činjenicu da novi uređaji nude i nove napredne tehnologije koje donose niz dobrobiti…

 

 

 

 

POMAK U KVALITETI ŽIVOTA

Današnje tehnologije su razvile savršene uređaje koji imaju niz sjajnih karakteristika, prilagođenih potrebama suvremenog čovjeka. Bergen pine klima uređaje s ventilatorom s četiri brzine donose u životni prostor veću razinu sigurnosti i daleko bolju kvalitetu života. Na prvu će vas osvojiti moderan, elegantan i nenametljiv dizajn ovih klima koje će se upravo zbog ovih osobina uklopiti u svaki prostor, no to je tek početak onoga što on nudi, a što bi trebao imati vaš novi saveznik za rashlađivanje u domu. Bergen pine klima ima mogućnost 3D strujanja zraka čime se osigurava veća udobnost i ugodna temperatura u domu, bilo da želite rashladiti prostor ili ga utopliti u hladnim mjesecima. Bitno je misliti na sve, zato su klime koje imaju mogućnost zagrijavanja i hlađenja idealan odabir za svaki prostor.

 

KLIME KOJE MISLE NA ZDRAVLJE

Nove suvremene klime misle i na zdravlje. Tako Bergen pine klime u sebi sadrže fotokatalitičke, multifunkcionalne, ionske i healthy filtere te steriliziraju 99 posto bakterija u domu, viruse, kancerogene supstance, plijesni i tjeraju neugodne mirise ali i štede energiju, čuvaju okoliš i ne proizvode buku.

 

 

PAMETNE I ŠTEDLJIVE KLIME

Kada zavladaju vrućine, klima uređaji znaju biti u pogonu satima, pa čak i dok spavamo. Bergen pine klima uređaji ne troše puno električne energije te imaju sustav automatskog čišćenja. Birajte uređaj koji ne zauzima puno prostora te je jednostavan za upravljanje čak i kada niste kod kuće. Noviji modeli imaju WI-FI upravljanje koje omogućuje kontroliranje uređaja putem mobilnog telefona, računala ili tableta i pretvaraju životna mjesta u prostor za uživanje.

 

 

Foto: Petrokov

PROMO

 

 

Komentari