Nagradno uređenje: Božena je iznenadila supruga novom spavaćom sobom

I u ovoj sezoni ekipa emisije InDizajn pripremila je šest preuređenja koje su gledatelji osvojili u nagradnom natječaju Iznenadi me. Prvi na redu je opremanje spavaće sobe u Karlovcu…


U suradnji s Meblo Tradeom InDizajn nastavlja i u novoj, 26. sezoni besplatno preuređivati domove naših gledatelja. Podsjetimo, nagradni natječaj Iznenadi me objavljuje se između dviju sezona emisije i na njega gledatelji prijavljuju jednu prostoriju doma koju žele (pre)urediti, a žiri InDizajna odabere njih šest.

Među brojnim prijavama našla se i Boženina koja je poželjela iznenaditi svoga supruga novom spavaćom sobom.

“Žena je prijavila sobu jer doma nije nikada, većinu sam godine sam i htjela me iznenaditi i preurediti našu spavaću sobu. Uređivali smo većinu stana a ovaj dio nam je nekako ostao nekako nedorečen, pa smo htjeli da nam InDizajn pomogne”, objasnio je dobitnik Davor Gales.

S obzirom da je soba bila prazna, bio je potreban krevet i manji komadi namještaja. Za ormarom nema potrebe, pa je on izostavljen.

InDizajn / Foto: Marko Cindrić

Prvi korak bio je uređenje zidova. Nije bilo potrebe osvježavati bijelu boju, što je uvelike ubrzalo  radove. Ali su zato djelomično obojena dva kuta u zemljanim tonovima.

Nakon obnove zidova krenulo se na unošenje namještaja i detalja – kreveta, noćnih ormarića, tepiha, zavjesa. Odabrane su bijele prozračne zavjese koje su prostoru osigurale više prirodnog svjetla.

Osnovi komadi u crno bijeloj kombinaciji dale su bezvremenski izgled a zahvaljujući zemljanim tonovima na zidu prostor djeluje toplo i opuštajuće.

InDizajn / Foto: Marko Cindrić

“Od bezlične prostorije dobili smo ugodnu spavaću sobu. Budući da su osnovni komadi namještaja jednostavnih linija poigrali smo se bojom na zidovima. S obzirom na to da je soba dovoljno velika a vlasnicima ne treba ormar u njoj, ostalo je prostora i za kutak za čitanje. Također, promjenom zastora dobili smo više prirodnog svijetla što je doprinijelo cjelokupnom dojmu”, ističe dizajnerica Mirjana Mikulec.

Pogledajte u video prilogu kako je teklo uređenje!

Komentari