RAJ ZA MINIMALISTE: zavirite u stylish dom Anine Bing

Anine Bing, omiljena stilska ikona, često s followerima dijeli fotografije svog doma. Oduševljava nas minimalizam i jednostavnost kojom zrači njen dom u L.A.-u.

 

  

Anine Bing, švedska modna blogerica koja je u međuvremenu pokrenula istoimeni uspješni modni brend, mnoge oduševljava i svojim pročišćenim domom. Baš kao što je to slučaj i s njenim modnim kombinacijama, Aninein dom prožet je minimalizmom i jednostavnošću, ali s edgy odmakom. Eksterijer njenog povećeg imanja krasi predivan bazen omeđen zelenilom i okupan suncem.

Foto: @aninebing
Foto: @aninebing

Osim dvorišta i okućnice, poglede plijeni i divno, široko i prostrano stepenište lišeno bilo kakvih suvišnih komada i detalja. Interijer je lišen intenzivnih boja, pa tako prostorom prvenstveno dominira velika količina svjetlsoti naglašena odabirom svijetlih, najčešće potpuno bijelih površina.

Foto: @aninebing
Foto: @aninebing

Ljubitelji skupocjenih modnih dodataka ne mogu ostati ravnodušni na Anineinu kolekciju vrtoglavno skupih torbi. Police njene garderobe tako krasi nekoliko primjera Birkinica i famozne Kelly, ali i kultni modeli francuske kuće Chanel. Kako sama kaže, strastvena je zaljubljenica u torbe, ali i jedan pogled na njenu garderobu dovoljan nam je da to i sami zaključimo.

Foto: @aninebing
Foto: @aninebing

Anine Bing nedavno je s followerima podijelila i kako izgleda njen home office. Za vrijeme pandemije modna je kreatorica ovdje provodila većinu vremena, iako, kaže, obožava ići na posao i ništa joj ne može zamijeniti svakodveno druženje sa svojim zaposlenicima.

Foto: @aninebing

Poznavateljima dizajna za oko je zapela kultna de Sede modularna sofa DS-600 iz sedamdesetih koja krasi Aninein dnevni boravak. Inače, posljednih godina ova sofa doživljava pravi revival – mnogi su celebrityji i influenceri zahvljajujući izolaciji počeli dijeliti fotografije svojih dnevnih boravaka, a umjesto da privlače pažnju svojim skupocjenim torbama ili pak cipelama, loptica je prebačena na – sofe i fotelje. Ovdje definitivno prednjači kultna DS-600 zahvaljujući notornoj cijeni koja, ovisno o veličini i materijalu, dostiže astronomske iznose. “Šestoticu” smo tako vidjeli u domu Rosie Huntington Whiteley, Kylie Jenner, Demi Lovato i mnogih drugih.

Foto: @aninebing
Foto: @aninebing

Stylish Šveđanka s američkom adresom nedavno je proslavila 40. rođendan, ima dvoje djece i supruga s kojima živi u Los Angelesu. Svoj je modni brend pokrenula prije desetak godina i od tada okuplja vjernu publiku koja prepoznaje njen jedinstven spoj američke ležernosti i skandinavske pročišćenosti.

U nastavku pogledajte još fotografija iz njenog chic doma.

Foto: @aninebing
Komentari