Nova nezaobilazna adresa za sve ljubitelje sushija, ali i lijepih, ugodnih prostora

Nakon ponude pizze, Franko’s brand odlučio je proširiti svoje poslovanje. Otvorili su Franko’s Street, atraktivan i ugodan street bar u strogom centru Zagreba s autohtonim japanskim jelima, finim vinima i biranim slasticama

 

 

Kada je Frankos pizza & bar početkom godine otvorio svoja vrata zavladala je opća znatiželja za ovim, na prvu neobičnim i dosad neviđenim spojem u zagrebačkoj gastro ponudi. S obzirom na to da je u svega desetak mjeseci zasluženo pridobio vjernu klijentelu, uopće nas ne čudi da su svoj recept za uspjeh odlučili proširiti na neke nove, ovaj put istočnije okuse. I sve uokvirili u dobar unutarnji dizajn, što je također vrlo bitno!

Naime, u modernom prostoru u centru grada, nekada kafiću Corner, otvorio se Franko’s Street, sushi ekspozitura branda Franko’s. Nova lokacija nalazi se u strogom centru grada na Europskom trgu, radi čega će ljubitelji Franko’s okusa i filozofije, od sada moći uživati u novim jelima na novoj lokaciji koja je mnogima na dohvat ruke.

Foto: Bojan Zibar

Na novom meniju nalazi se bogata ponuda autohtonih japanskih jela. Kako bi se okusi savršeno objedinili u skladnu cjelinu neizostavna je i iznimna vinska karta, a Franko’s-a nikoga neće razočarati. Za sladokusce tu su i dalje fenomenalni deserti, osmišljeni u suradnji s Robertom Hromalićem iz poznatog „Le Kolača“.

Za one nostalgične ljubitelje ugodne atmosfere nekadašnjeg kafića „Corner“ dobra je vijest što će Franko’s Street ujutro i dalje raditi kao kafić, s novom posebnom ponudom sendviča za doručak, dok će bar petkom i subotom biti otvoren do dva ujutro, obogaćen ozbiljnom barskom ponudom visokokvalitetnih vina, pjenušaca, šampanjaca te iznimnom koktelskom kartom.

 

Foto: Bojan Zibar

Dobar koncept hrane i pića prati i izgled interijera koji inzistira na neutralnim crno-bijelim nijansama i minimalizmu, s trendi dodacima i detaljima poput tapete s naglašenim cvjetnim motivima.

Komentari