TREND: žute nijanse u kuhinji

Dok interijerima i modnim dodacima ovog proljeća vlada ružičasta boja, kuhinje su paharale sve nijanse žute.

Iako je klasična varijanta bijele kuhinje ili pak sive mnogima prvi odabir, vrijedi razmisliti i o alternativama. Jedna od trenutno najpopularnijih svakako je žuta boja. Viđamo je tako na površinama kuhinjskih fronti, policama, ali i kuhinjskim aparatima i detaljima.

Foto: Darko Mihalić

Hrabrima među vama svakako predlažemo da se odvažite na ovu boju jer će odmah vizualno podići izgled kuhinje. S obzirom da je riječ o jarkoj boji, predlažemo da je iapk koristite u kombinaciji s nekom nutranom bojom poput bijele, drvenog dekora ili sive. Odlučite se za fronte u ovoj boji, predlaždemo da donji elementi budu u neutralnoj boji kako biste postigli trendovski, ali ipak vizualno uravnotežen izgled.

Foto: Darko Mihalić

Druga opcija svakako je kuhinjski zid ili police u ovoj boji. Imate li klasičnu bijelu kuhinju, možete je začiniti kuhinjskim zidom u jarkoj nijansi ili pak kombinirati police ili dio elemenata u žutoj boji.

Foto: Darko Mihalić
Foto: Darko Mihalić

Ako niste skloni eksperimentima ili jednostavno ne želite unositi velike promjene u svoj dom, uvijek se možete osloniti na detalje.

Na koncu, imajte na umu da žuta boja odlično paše uz sive nijanse i plavu boju, osobito tamne nijanse i one tirkizne. To je čini odličnim izborom za sve vas koji tražite način kako razvedriti svoju kuhinju.

Foto: Darko Mihalić

Foto: Darko Mihalić
Foto: Darko Mihalić
Foto: Darko Mihalić
Foto: Darko Mihalić

Komentari