Jednostavna linijska kuhinja sa zanimljivim dekorom fronti

U stanu u novogradnji tim Mirjane Mikulec uredio je i prostor kuhinje koja zauzima površinu 10 četvornih metara. Pogledajte njezin konačni izgled!

 


Mladi par kupio je stan u novogradnji i u opremanju je bio ograničen budžetom, ali i vremenom. Studio Mirjane Mikulec, kojeg su angažirali za uređenje, predložio je stoga namještanje prostora gotovim namještajem.

Dio uređenja ovoga stana već ste imali prilike vidjeti:

ČETIRI KVADRATA: mala skladna blagovaonica uz ograničeni budžet

 

Brzo i povoljno uređenje dnevnog boravka površine 14 kvadrata

 

Tako je za prostor kuhinje, koju vam ovaj puta predstavljamo, predložena blok kuhinja. Bez obzira na to što je riječ o linijskim kuhinjama, one zaista mogu biti funkcionalne i lijepe. Mirjana Mikulec potražila je kuhinju u Lesnini, a cilj je bio odabrati onu koja se svojim izgledom i dizajnom uklapa u ostatak prostora kojim se provlače crna, siva i plava.

“Pronašla sam dvije kuhinje koje mi se sviđaju, jednu u crnoj, drugu u sivoj boji. Obje predložene kuhinje odgovaraju postojećim izvodima a usto su bile u budžetu i na lageru što je bilo važno klijentima jer se moraju brzo useliti. Konačan izbor prepustili smo vlasnicima”, objašnjava dizajnerica.

InDizajn / Foto: Marko Cindrić

Naručena kuhinja je u sivoj boji, a prije nego je stigla i bila montirana, zid je obojan u crno.

Rezultat je lijepa i funkcionalna kuhinja. Zanimljiv dekor fronti lijepo se uklopio s ostatkom uređenja, a crne suvremene ručkice lijepo su ih naglasile. Kombinacijom donjih i gornjih elemenata stvorili smo dovoljno prostora za skladištenje, a unatoč činjenici da je riječ o manjoj kuhinji, dobrim rasporedom elemenata ima dovoljno radne površine.

 


Komentari