Makeover dječje ženske sobe

Preuređenje sobe za dvije sestre Mariju i Barbaru zahtijevalo je osmišljavanje sobe koje će zadovoljiti sve njihove potrebe . S obzirom da djevojčice idu u školu, potrebna je prenamjena sobe.

Sedamnaest četvornih metara sobe od čega je polovica stropa kosa potrebno je maksimalno iskoristiti. U najnižem dijelu visina zida doseže 140 cm, pa je potrebno pronaći rješenje u kojem će svi dijelovi sobe biti iskorišteni. Kako bi svaki centimetar bio maksimalno iskorišten odlučili smo se za izradu sobe po mjeri od tri nijanse iverala.

Kreveti su osmišljeni s ladicama za skladištenje, detalji u sobi izrađeni su u ružičastoj boji. Veći komadi namještaja poput ormara i stolova izrađeni su u vječnom dekoru koji imitira hrast. Ta vrsta materijala lako će se kombinirati s nekim novim bojama kad dječje ružičaste nijanse odu u prošlost.

sobica-2

U 17 četvornih metara uspjeli smo smjestiti dva kreveta i dva radna stola, prostor za uređivanje. Dobili smo više prostora za spremanje stvari, a stara dječja soba dobila je malo ozbiljniji izgled.

Komentari