Nova blagovaonica za mladu obitelj: sad je prostor napokon spreman za obiteljska druženja

U zadnjem ovogodišnjem prilogu Iznenadi me pogledajte kako je preuređena blagovaonica mladoj obitelji iz Zagreba. Ova prostorija im je najbitnija prostorija u stanu jer u njoj provode puno vremena u druženjima.

 


Prilog Iznenadi me iz posljednje epizode 24. sezone InDizajna pokazat će vam preuređenje blagovaonice mlade obitelji iz Zagreba, a koju je na natječaj prijavila sestra Ema. Želja joj je bila iznenaditi sestru koja uskoro useljava u svoj novi dom, a stvarno treba blagovaonicu.

“Prijavila sam sestrinu blagovaonicu jer puno vremena provodimo na druženjima i ova prostorija doma uvijek nam je najbitnija zapravo”, otkriva Ema.

Prvi korak bio je izmjera prostora, a zatim odabir namještaja pri čemu je u obzir je uzet i postojeći namještaj. Naime, Ema je znala da bi sestra voljela zadržati stol, ali je tu odluku prepustila Mirjani. Želja Emine sestre je ispunjena i stol je ostao budući da je vlasnici toliko drag a usto je i kvalitetan i u dobrom stanju.

InDizajn / Foto: Marko Cindrić

Prije namještaja, krenulo se na makeover zidova. Umjesto bojenja, ovaj put InDizajn tim se odlučio poigrati strukturama na dijelu zida. Na dio zida naneseno je građevinsko ljepilo nakon čega su se gleterom napravile brazde.

Prije nego je došao namještaj, postavljene su zavjese koja su prostoru dale potrebnu intimnost, budući da je blagovaonica uz staklenu stijenu, a nalazi se u prizemlju. Uređenje je završilo stavljanjem stolaca, tepiha, slike i nekoliko dekoracija.

“Odlučili smo u prostor unijeti malo boje pa smo za četiri stolca birali narančastu tkaninu koja se jako dobro slaže s drvenim stolom. Boje su povezane tepihom dok je slika prostoru dala suvremen izgled”, zaključuje Mirjana.

InDizajn / Foto: Marko Cindrić

 

Pogledajte u video prilogu kako je tekao cijeli nagradni makeover!

Komentari