IZNENADI ME: osvježenje blagovaonice u obiteljskoj kući u Koprivnici

Gospođa Nina na nagradnom je natječaju Iznenadi me osvojila makeover blagovaonice. Prostorija je bila u solidnom stanju, ali joj je osvježenje u vidu nekoliko novih komada namještaja i detalja itekako dobrodošlo

 

 

Iza tima Mirjane Mikulec je još jedno nagradno preuređenje. Ovaj put, u suradnji s tvrtkom Modul koja se bavi izradom tapeciranog namještaja, preuređena je jedna blagovaonica.

Ovu prostoriju na nagradni natječaj je prijavila njezina vlasnica, gospođa Nina iz Koprivnice, koja je poželjela njezino osvježenje.


 

PRIJE

 

Foto: Marko Cindrić

Blagovaonica je trenutno zastarjela i izgleda bezlično te odskače od uređenja ostatka stana. Bilo je potrebno promijeniti dotrajali stol i stolce kao i tepih koji ne odgovara prostoru.

Prije nego se krenulo s uređenjem zidova, ispražnjena je prostorija, a od postojećeg namještaja zadržana je jednu komodu koja će se dobro uklopiti u konačni izgled.

 

Foto: Marko Cindrić

POSLIJE

 

Foto: Marko Cindrić

Nakon što su zidovi pobojani u svijetlu nijansu sive, kreće se na opremanje prostora namještajem i detaljima.

Dizajnerica se odlučila za sivi ton zidova jer su se tako povezali elementi u prostoru. No, bilo je potrebno i vizualno razdvojiti prostor. Iako je riječ o dnevnom prostoru open space koncepta, pobojan je samo dio u kojem se nalazi blagovaonica kako bi se ona vizualno odvojila od ostatka prostora, no zahvaljujući odabiru namještaja dobit će se skladan prostor.

 

Foto: Marko Cindrić

Koji model stolaca je odabran te kako je tekao cijeli makeover, saznajte u video prilogu!

Komentari