AGENT ZA NEKRETNINE OTKRIVA: većina želi dom blizu centra grada, ali okružen zelenilom, mirom i tišinom

U potrazi za idealnim domom, ljudi u gradovima sve više žele da on bude okružen zelenilom i prirodom, ali da su mu lako dostupni svi sadržaji potrebni za moderan način života.

 


U poslijednje vrijeme sve više klijenata koji se obraćaju za pomoć agenciji Mirjane Mikulec razmišlja o kupnji nekretnine u prirodi i zelenilu. U inicijalnim razgovorima znatnom dijelu kupaca je interesantna manja kuća, oko 200m2 u mirnom dijelu grada koji je povezan s centrom ili glavnim prometnicama. Želja za mirom i tišinom nakon užurbanog radnog dana postaje potreba kojoj kupci teže.

SAMOSTOJEĆE KUĆE NA GORNJEM BUKOVCU U ZAGREBU

ŽIVOT U KUĆI: UGODNIJI I KOMOTNIJI

“Čini se kako nekretnina ponovno postaje dom, a ne samo investicija. Čak i bez velikih analiza možemo se složiti i razumijeti kako je život u kući, pogotovo za obitelj, puno ugodniji i komotniji. Ne samo veće kvadrature od prosječnih stanova, nego spremišni prostori u kućama su uvijek veći i olakšavaju život u praktičnom smislu”, ističe Marko Grubišić iz agencije Nekretnine Mirjana Mikulec te dodaje:

“Katnice dodatno osiguravaju intimu uobičajenim smještajem spavaćih soba na kat, dok se dnevni dio smješta u prizemlje kako bi se stvorila veća interakcija zatvorenog prostora s vrtom i prirodom. Garaže sa suhim ulazom u kuću spas su za zimsko vrijeme i većina naglašava kako je to veliki plus za odabir nekretnine”.

SAMOSTOJEĆE KUĆE NA GORNJEM BUKOVCU U ZAGREBU

ŽELJE, RAZUM I REALNOST

Iako na trenutnom tržištu nekretnina ne nedostaje kupoprodaja okarakteriziranih isključivo kao investicije, Marko Grubišič ističe kako uvijek savjetuje kupcima koji traže dom kako uz osjećaje za novim domom moraju ostati realni i razumni. Kupnja svake nekretnine je djelom kompromis. U traženju savršenih kvadrata iz mašte uvijek treba voditi računa o isplativosti ulaganja.

“Lokacija, kvaliteta gradnje, okolina, kvadratura i drugi parametri utječu na cijenu, a kasniju na vrijednost nekretnine. Kupnju doma ne smatramo investicijom i ne računamo na dobit, ali svakako je dobro u slučaju promjene situacije ili želja moći sadašnji dom kasnije prodati uz zaradu”, savjetuje Marko Grubišić.

SAMOSTOJEĆE KUĆE NA GORNJEM BUKOVCU U ZAGREBU

 

KUĆE NA GORNJEM BUKOVCU: MIR, TIŠINA, ZELENILO NEDALEKO OD SREDIŠTA ZAGREBA

Projekt koji naš sugovornik preporučuje nalazi se na Gornjem Bukovcu i trenutno je u izgradnji. Šest samostojećih kuća s okućnicama bit će okruženo zelenilom te obiteljskim kućama i vilama. Odlična mikrolokacija u blizini dječjeg vrtića i škole idealna je za mlađe članove obitelji dok je dobra prometna povezanost bitna za roditelje.

“Kod kupovine nekretnina u izgradnji prednost je mogućnost utjecanja na unutrašnji izgled nekretnine i završnog uređenja životnog prostora. U ovom projektu planirano su dizajnersko uređenje s kvalitetnim materijalima, ali svi koji se bavimo prodajom ili uređenjem nekretnina znamo kako svatko od nas ima svoju viziju lijepog”, smatra Grubišić.

Kvadrature kuća su 239m2 i 254m2 koje će biti razvedene kroz podrum, prizemlje i kat i vrta od 135 do 220m2.

Sve dodatne informacije o ovim prekrasnim, modernim kućama nadomak centru Zagreba saznajte OVDJE.

SAMOSTOJEĆE KUĆE NA GORNJEM BUKOVCU U ZAGREBU

 

Komentari