I vaša kupaonica može izgledati ovako

O stanu Verbi koji je sve osvojio na prvi pogled već smo pisali, a možda najzanimljivija prostorija svakako je kupaonica. Evo kako je i vi možete iskopirati!

Zanimljiva kupaonica koja spaja jednostavne i suvremene linije s popularnim retro uzorcima i kontrastnim materijalima malo koga može ostaviti ravnodušnim. Da biste u svom domu stvorili ovakav dojam, predlažemo da krenete s određenom paletom boja. Jednom kada je odredite, nemojte je mijenjati. U ovom je slučaju to siva u dvije varijante keramike – dekor pločice koje krase nišu, pod i jedan zid uz kadu, te jednostavne keramičke obloge većih dimenzija. Ako niste sigurni hoće li ovakav upečatljiv uzorak djelovati napadno, radije pod obložite jednostavnijom varijantom pločica.

Kako je ovakva kombinacija keramičkih obloga ipak prilično upečatljiva, predlažemo da ostatak kupaonske opreme bude vrlo jednostavan – jasne suvremene linije neka budu ključni faktor za odabir umivaonika, kade ili tuš kabine te WC školjke. Kako biste stvorili kontrast i dali prostoru malo topline, možte se poigrati i elementima od drva ili njegove imitacije koja je ipak sigurniji izbor kada su u pitanju vlažne prostorije.

Na samom kraju, odaberite detalje i ukrase imajući na umu kombinaciju i kolorit koji ste odredili – ukrasna biljka, lijepi dozator sapuna ili zanimljiva posuda bit će pun pogodak. Izbjegavate upadljive dodatke i ukrase te radije brajte one jednostavne i elegantne.

1 Keramičke pločice Roca Dream 25×70 cm, Petrokov, cijena na upit

Meridian viseća WC školjka, Roca, cijena na upit

3 Garnitura toaletne četke, Lesnina, 249 kn

4 Kromirana spot rasvjeta, Ferotehna, 128 kn

5 Akrilna kupaonska kada Aquaart Trend, Ferotehna, cijena na upit

6 Pamučni prekrivač Mirjana Mikulec, Perfecta Dreams, cijena na upit

7 Mirisna svijeća Kašmir, Lesnina, 29,90 kn

8 Kupaonska čaša, Lesnina, 89,90 kn

9 Dozator tekućeg sapuna, Lesnina, 59,90 kn

10 Scarabeo Moon nasadni umivaonik 70×42, Petrokov, cijena na upit

Komentari