SPAVAĆA SOBA I KUPAONICA U ISTOM PROSTORU: kako postići luksuzni dojam hotela u vlastitom domu

Iz studija Mirjane Mikulec uvijek izađu neke nove kreativne ideje, a ako želite postići luksuzniji dojam u svojem prostoru, možda je baš ovo pravo rješenje za vas…

 

Iako češće pišemo o malim prostorima i kako iskoristiti svaki kutak, poseban je izazov urediti interijere velikih kvadratura jer se namještaj i detalji često izgube u prostoru. Kako bi bili sigurni da ćete postići željeni ugođaj, arhitekti i dizajneri interijera preporučuju 3D vizualizaciju – baš kao što je ova.

Studio Mirjana Mikulec interijeri osmislio je idejni projekt za luksuznu kuću na Pantovčaku u Zagrebu, a vlasnici su izrazili želju da se ostakljene kupaonice uklope u dizajn spavaće sobe kako bi postigli ugođaj luksuznog hotela.

U fokusu je svakako veliki king size krevet koji dominira u prostoru, dok će na dodatnom luksuzu dati i klupa u podnožju koja je praktična za odlaganje odjeće nakon radnog dana. Osim toga, veliki prostor možete utopliti i odabirom kvalitetnog tepiha koji će dati na ugodnijoj atmosferi, samo pripazite da bude većih dimenzija od samog kreveta.

Idejni projekt studija MIrjana MIkulec Interijeri

I dok neki ne podržavaju ideju televizora u spavaćoj sobi, u ovom idejnom projektu on je pozicioniran na element ispred kreveta – baš kao što bi to bilo i u hotelskoj sobi.

Kako postići luksuzni dojam u svojem domu? Imamo sve elemente uz koje i vi možete postići sličan efekt – čak i ako poželite u svojoj verziji imati klasičnu zidanu kupaonicu koja je povezana sa spavaćom sobom.

 

  1. Krevet Leggo, Meblo Trade, 10.973,55 kn
  2. Noćni ormarić Fermi, Meblo Trade, 4.972,80 kn
  3. Stolna lampa Edunia, Meblo Trade, 1.581,30 kn
  4. Tepih Snefrid, Meblo Trade, 4.179,00 kn
  5. Klupa Crossover, Kare Hrvatska, 2.799,00 kn
  6. Lampa Umbrella, Meblo Trade, 13.793,00 kn
  7. Tuš kanalica TECEdrainprofile inox, TECE, cijena na upit
  8. Aktivacijska tipka TECEloop staklena, TECE, cijena 906,00 kn
  9. Podžbukni vodokotlić, TECE, cijena na upit
  10. WC s funkcijom bidea TECEone, TECE, 9.436,00 kn
Komentari