BLAGDANSKA INSPIRACIJA: unesite toplinu u svoj dom uz zlatne detalje

U duhu blagdanske čarolije, donosimo vam inspirativno putovanje kroz toplinu i eleganciju božićnog uređenja. Bijele i bež nijanse dominiraju ovim dnevnim boravkom, a obogaćene su zlatnim detaljima koji donose poseban sjaj i toplinu u prostor.


Naravno, bijela i bež dobra su kombinacija za bilo koje doba godine, no kada na tu elegantnu paletu boja dodamo i toplu zlatnu, dom dobiva poseban sjaj i toplinu.

Foto: Yesi of Simply Lively
Foto: Yesi of Simply Lively

Uparivanje dekoracija svakog doma s podovima, zidovima i komadima namještaja prilično je izazovno. Nijanse bež boje najbolje se slažu s bijelom, svijetloružičastom, pastelnožutom i drugim blijedim nijansama boja. Bež pruža interijerima toplinu i ugodan osjećaj i uvijek je dobar odabir za glavnu boju interijera, od koje razvijamo smjer uređenja našeg doma.

Foto: Yesi of Simply Lively
Foto: Yesi of Simply Lively

Tako je i ovaj dnevni boravak kombinacija nježnih, toplih i neutralnih nijansi. Glavni komadi i elementi su bijele i bež boje, a uz zlatne detalje vlasnici su prostoru dali sasvim novu dimenziju glamura.
Udobni naslonjači, mekani tepih, veliko zrcalo kao ukras na zidu, stolić u kombinaciji zlatnog metala i stakla, ispunjen dekoracijama koje prostoru daju toplinu, zanimljiva visilica i glavna zvijezda dnevnog boravka; veliko drvce koje kao da isijava toplinu od prekrasnih tonova ukrasa.

Foto: Yesi of Simply Lively
Foto: Yesi of Simply Lively

Kombinacija boja možda i nije tako neuobičajena, no puno elemenata je, usuđujemo se reći vrlo uspješno, spojeno u jednu harmoničnu cjelinu.

Ako i vi želite slično urediti svoj dnevni boravak, ili možda iskoristiti par komada koji su vam se svidjeli, u nastavku vam donosimo naš odabir detalja koji će vam taj proces olakšati.

 

 1. Fotelja Bowie, Four Walls / 392,00 €
 2. Stropna svjetiljka Chiara, Prima / 264,12 €
 3. Ogledalo Hipster Oval, Meblo Trade / 450,87€
 4. Stolić Gold Rush, Meblo Trade / 1298,37 €
 5. Lanterna, Prima / 9,00 €
 6. Zidni sat Phoebe, Prima / 211,03 €
 7. Čaše za šampanjac, H&M Home / 17,99 €
 8. Stalak za tortu, H&M Home / 40,99 €
 9. Ukrasni jatučić Mila, Prima / 21,10 €
 10. Tepih Tonga, Four Walls / 1018,00 €
 11. Svijećnjak Amina, Prima / 10,48 €
 12. Božićni ukras, Sinsay / 3,49 €
 13. LED Svjetiljka, Sinsay / 7,99 €
 14. Kuglice, Zara Home/ od 3,29 €

PROMO

Komentari