HOME OFFICE S KARAKTEROM: evo kako urediti kućni ured koji će vam uvijek mamiti osmijeh na lice

Kako je rad od kuće sve češći odabir mnogih, osobito nakon pandemijskih godina, izgled i funkcionalnost kućnih ureda sve je važniji. Da bismo vam malo olakšali uređenje vlastitog, donosimo genijalan primjer kako kućni ured može izgledati jako stylish i istovremeno biti sjajno i motivirajuće mjesto za rad.

 


Kućni ured prvenstveno mora biti funkcionalan – to znači da vam sve važno za obavljanje posla bude pri ruci, da vam ne ometa kreativnost i produktivnost i da je praktičan.

Radite od kuće? Imamo par praktičnih ideja za uređenje i produktivnost

kućni ured
Foto: Fleur & Jessica

UGODAN I TOPAO RADNI KUTAK: 5 načina kako ćete to postići u svome domu

Na Pinterestu nam je nedavno zapeo za oko zanimljiv mali radni kutak koji ima baš sve – i stil i funkcionalnost. Namijenjen prvenstveno kreativcima, ovaj kućni ured s karakterom bio bi, vjerujemo, vrlo poticajno mjesto za rad bilo kome.

Foto: Fleur & Jessica

Ako obratite pozornost, vidjet ćete da je sam radni stol i nužni alat vrlo jednostavan i sveden na minimum. Zato glavnu riječ u kreiranju estetskog efekta imaju zidovi. Ovdje su se našle najrazličitije slike, posteri, čak i tanjuri koje obožavamo vidjeti u svojstvu ukrasa, ali i zidni organizatori i police za odlaganje.

kućni ured
Foto: Fleur & Jessica

S obzirom na to da nam se ured zaista svidio, dali smo si truda i bacilli se u potragu za komadima namještaja i ukrasa uz koje bismo mogli rekreirati ovakav kućni ured. Glavne komade namještaja kao što su stol, visilica i poster velikog formata pronašli smo u Lesnini, ali i na drugim omiljenim shopping desitnacijama, a gdje što možete pronaći, pogledajte u nastavku.

kućni ured


1. poster So much Love, MADO

2. ružičasta keramička vješalica Dots, Muuto

3. viseća svjetiljka u rozoj boji, Lesnina

4. ukras u obliku muhe, Fundamental Berlin

5. tisak na platnu, 40×50 cm, Monee, Lesnina

6. okrugli tamno zeleni tepih, 120 cm, Lesnina

7. keramička vaza ASA selection, Lesnina

8. blagovaonski stol Xora, Lesnina

9. ogledalo nepravilnog oblika, H&M Home

10. zidni organizator od pluta, Muuto

11. crvena drvena stolica Aslak, Artek

Komentari