KUHINJA I BLAGOVAONICA 2U1: postignite suvremeni izgled u svojem domu!

Ženski stan od 60-ak kvadrata nalazi se u Zagrebu, a uredio ga je Studio Mirjane Mikulec. Sviđa vam se kako su dvije cjeline povezane u jednu? Imamo dobru vijest jer uz naše savjete možete postići sličan izgled, a zahvaljujući Mastercardu ostvarite popust na plaćanje

 

 

U novoj sezoni InDizajna nastavljamo vam prikazivati neke nove ideje za uređenje doma. U drugoj epizodi nove 17. sezone, pokazali smo vam dizajnerski prostor koji je uredio studio Mirjana Mikulec Interijeri. Mnogima je zapela za oko ova praktična i lijepa kuhinja koja je povezana s blagovaonicom, a osiguran je i mali radni kutak.

Interijerom prevladava suvremeni stil s naznakama eklektike – to je posebno vidljivo u igri kontrasta koja se proteže cijelim prostorom. Ravne linije namještaja protežu se interijerom u crnoj i bijeloj (ne)boji, a dekor drva osigurao je toplinu u prostoru.

U ovom slučaju, detalji su ključni. Osim što su odraz karaktera vlasnika, upravo detalji čine interijer vizualno zanimljivim.

Mirjana Mikulec Interijeri Foto: Ivan Črepić

MIRJANA MIKULEC SAVJETUJE

Ako je i vaša kuhinja povezana s blagovaonicom i želite postići sličan izgled, dovoljno je da slijedite nekoliko stilskih savjeta Mirjane Mikulec:

 • koristite čiste jednobojne linije u kuhinji kojima ćete postići suvremeni stil
 • maksimalno iskoristite prostor i visinu interijera (elemente svakako izradite po mjeri ako ste u mogućnosti)
 • cjelokupni izgled povežite detaljima i u prostor unesite toplinu

 

Osim toga, ako plaćate Mastercard® i Maestro® karticama, ostvarit ćete dodatni popust od 10%* na odabrane artikle upravo iz ovog kolaža!

 1. Visilica Beam Brass, Kare, 4.759,00 kn
 2. Deka Janie, 130 x 160 cm, umjetno bijelo krzno, Meblo Trade, 719,00 kn
 3. Stol Excellence 200 x 80 cm, Meblo Trade, 6.589,25 kn
 4. Vaza Art, roza, Kare, 219,00 kn
 5. Stolica Adah, Meblo Trade, 1.321,00 kn
 6. Tapeta Elite po kojoj se može pisati, Meblo Trade, 239,00 kn
 7. Stalak za vino La Gomera, Kare, 869,00 kn
 8. Okrugli tepih Dip, Meblo Trade, 520,65 kn

*Popust od  dodatnih 10% moguće je iskoristiti za plaćanje Mastercard i Maestro karticama na označenim proizvodima od 28. travnja do 28. svibnja 2020. Popusti se zbrajaju u Meblo Trade i Kare trgovinama. 

Komentari