Efektan spoj skandinavskog i vintage stila u dnevnom boravku

Skandinavski stil godinama je omiljeni način uređenja u cijelome svijetu. Svoju popularnost prije svega zahvaljuje geslu ‘manje je više, ali i uspješnim koketiranjem s drugim stilovima

 

Spajanje stilova poželjno je u svakom interijeru, no mnogi se ne usude upuštati u tu avanturu kada uređuju svoj dom. Opremiti interijer u jednom stilu i dvije-tri nijanse znatno je jednostavnije – to je uostalom i igra na sigurno. No, ako se želite igrati i eksperimentirati uređujući svoj životni prostor, onda je miks stilova pravi put. Dodatni bonus koji ćete dobiti na ovaj način jest originalniji i zanimljiviji interijer koji vam neće tako lako dosaditi. Mješavinom stilova mogu se prikriti nedostaci te istaknuti vrline i posebnosti nekog prostora.

Dnevni boravak koji vam nudimo kao inspiraciju savršen je primjer uspješne kombinacije stilova te kako dominantno sivoj boji dodati akcente koji će spriječiti dojam monotonije. Žuta na ukrasnom jastuku i uokvirenom posteru, tekstil s uzorcima te drveni vintage elementi poput nogica na naslonjaču i na zidnoj dekoraciji rogova stvaraju dinamiku. Vintage podna lampa priziva atmosferu salona iz 30-ih godina prošlog stoljeća, a kožni naslonjač eleganciju i classy izgled. Koža je mnogima nespojiva sa skandinavskim interijerima, no naš dnevni boravak pokazuje kako je – čak i poželjno.

 

Ako vam se sviđa soba koju smo odabrali za vas, u nastavku saznajte gdje možete nabaviti komade namještaja i detalje kojima biste mogli kopirati ovaj način uređenja!

 

InDizajn

 

  1. Trosjed na razvlačenje Venda, Lesnina, 4999 kn do 28.05., a regularna cijena je 5999 kn 
  2. Klub stolić, Carry Home, Lesnina, 550,16 kn
  3. Tepih Studio, Gnijezdo.hr, 1484,10 kn
  4. Podna svjetiljka White Tom, Ferotehna, 283 kn
  5. Štukature za zid WallStyl, Kalcer, cijena na upit
  6. Stolac za ljuljanje, Novel Metric, 2399 kn
  7. Ukrasni jastuk, H&M Home, oko 35 kn
  8. Svijećnjak s mramornim postoljem, Zara Home, 259 kn
  9. Keramičke pločice Marca Corona, Petrokov, cijena na upit
  10. Komoda Spot, Perfecta Dreams, 1680 kn
Komentari