UREĐUJETE DJEČJU SOBU? Našli smo jednu predivnu, evo kako je iskopirati!

Uređenje dječje sobe mnogim roditeljima zadaje glavobolju, no uz nekoliko ključnih smjernica jednostavno svladajte ovaj zadatak. Sviđa li vam se ova s fotografije, znamo gdje kupiti ključne komade uz koje ćete bez problema iskopirati look ove dječje sobe.

 


Dječje sobe i njihovo uređenje uvijek su izazov jer u relativno maloj kvadraturi mora biti mjesta za igranje, razonodu, učenje, odmaranje i druge aktivnosti. Dok u spavaćim sobama za odrasle fokus najčešće stavljamo samo na spavanje, dječje sobe posve su druga priča. Pritom, uređenje je mališanima često poprilično važno.

Sa zemljanim i pastelnim tonovima gotovo je nemoguće pogriješiti, osobito ako ih, kao u ovom slučaju, uskladite sa drvenim elelemntima. Iako zidove krasi prljavo ružičasta boja, ovo je dječja soba daleko je od stereotipnih soba za djevojčice i odlična je i za dječačke sobe.

dječje sobe
Foto: Tidy Shelves

 


Ključni su komadi namještaja poput kreveta u bijeloj boji, što osigurava da će namještaj “nadživjeti” mnoge faze odrastanja vašeg mališana. Jednostavan namještaj lišen pretjeranih detalja uvijek je najbolji izbor za dječje sobe koji će odolijeti prolaznosti trendova ili pak ukusu mladog vlasnika ili vlasnice.

NAGRADNI MAKEOVER ZA KARLA: nova prekrasna soba za našeg malog gledatelja

dječje sobe
Foto: Tidy Shelves

Manji komadi namještaja poput zidnih polica ili tepiha igraju ključnu ulogu u definiranju pomalo bajkovitog i boho izgleda pa predlažemo da birate one izrađene od drva, inspirirane životinjama ili pak djeci zaniljivih predmeta. Ujedno, to su elementi dječje sobe koje ćete za koju godinu puno lakše promijeniti nego primjerice krevet, zar ne?


DJEČJE SOBE: kreativne i praktične ideje koje potiču maštu i sjajno iskorištavaju prostor

Ovakva paleta boja idealna je podloga za mnogima omiljeni dio – dekoriranje dječje sobe. Ovdje možete pustiti mašti na volju i stvoriti pravo malo carstvo iz snova za svoje mališane.

Želite li u svom domu iskopirati look ove sobe, u nastavku donosimo prijedloge namještaja i dekoracije koje smo pronašli u Lesnini XXXL.

1. Zidni sat, 699 kn, Lesnina XXL

2. Visilica u obliku letećeg balona, 799 kn, Lesnina XXL

3. Šator za igru, 299 kn, Lesnina XXL

4. Kemijska olovka, 24,90 kn, Lesnina XXL

5. Dječji tepih, 399 kn, Lesnina XXL

6. Zidno ogledalo, 349 kn, Lesnina XXL

7. Ukrasni jastučić, 119 kn, Lesnina XXL

8. Set zidnih polica, 149 kn, Lesnina XXL

9. Stolica s naslonom za ruke, 999 kn, Lesnina XXL

10. Pisaći stol, 699 kn, Lesnina XXL

11. Regal, 999 kn, Lesnina XXL

12. Košara za regal, 79,90 kn, Lesnina XXL

13. Balance board, 799 kn, Lesnina XXL

 


PROMO

Komentari