Nova kolekcija Velux sjenila izgleda sjajno!

Investiranje u nove detalje u domu često je borba između klasičnog i modernog. Želimo pratiti trendove, ali ne želimo mijenjati dekor svake sezone. Zato često igramo na sigurno i biramo klasičan, bezvremenski dizajn i boje. No, to ne znači da klasično mora biti i konzervativno – barem ne kada je riječ o Velux sjenilima.

Nova kolekcija rezultat je suradnje s agencijom za praćenje trendova Trend Union, pa ovogodišnji asortiman vodećeg proizvođača sjenila i prozora obiluje zanimljivim bojama i uzorcima. Kolekciju koja je istovremeno elegantna i klasična čini čak 100 novih boja i uzoraka, pa nema sumnje da ćet pronaći ono idealno za svoj dom. Možete birati između nježnih i umirujućih tonova, ali i jarkih boja koje podižu energiju i raspoloženje. Osim što su dekorativna, funkcionalnost Velux sjenila zadovoljit će sve potrebe zasjenjenja, zamračenja i zaštite od topline.

Velika novost ove sezone je rimsko sjenilo, idealno za sve koji vole česte promjene u domu. Tkaninu sjenila vrlo je lako skinuti s vodilica ugrađenih na krovni prozor i zamijeniti drugom. U prodaji je 20 dekorativnih materijala koji omekšavaju dnevnu svjetlost i stvaraju svjetlosne efekte u prostoru.

Tijekom lipnja iskoristite akciju i kupite komplet unutarnje + vanjsko Velux sjenilo uz popust od 100 kn. Više saznajte na www.velux.hr.

 

Komentari