HOME STAGING: pogledajte kako smo malim zahvatima promijenili izgled tri različite prostorije

Home staging, u svijetu popularna metoda pripreme nekretnine za prodaju, polako postaje prepoznatljiva i na našem tržištu. Kako ne postoji hrvatski naziv, tako se najčešće koriste termini poput uređenja, stiliziranja ili dekoriranja nekretnine u svrhu prodaje

 

 

Kroz emisiju Tražimo Dom s Mirjanom Mikulec, osim želje da našim gledateljima pronađemo idealan dom, pokazali smo kako je moguće s minimalnim ulaganjima i posudbom namještaja kupcima pokazati puni potencijal njihove nekretnine, kako bi se ona izdvojila od ostalih na tržištu. Home staging treba usmjeriti na prostorije koje najviše mogu utjecati na odluku kupca.

Pogledajte kako je tim arhitekata emisije Tražimo dom malim zahvatima promijenio izgled tri različite prostorije u domovima u Zagrebu!


DNEVNI PROSTOR U BREZOVICI

Zato su u kući u Brezovici zamijenjeni dotrajali blagovaonski stol i stolci, stavljen je novi tepih, zavjese i stolić te nekoliko detalja. Tako su dnevni boravak i blagovaonica, koje vidimo pri samom ulazu u kuću, dobili potpuno drugačiji dojam.

 

TRAŽIMO DOM S MIRJANOM MIKULEC / FOTO: DARKO MIHALIĆ

 

Tražimo dom s Mirjanom Mikulec / Foto: Darko Mihalić

 


PROFINJENI BORAVAK U REMETAMA

U stanu u Remetama doista je bilo potrebno dodati samo par sitnica kako bi bezlična dnevna soba postala elegantna i poželjna gledateljima.

Malim detaljima poput sobnih biljaka, postavljanjem rasvjete i slika na zidu, dnevna soba dobila je toplinu potrebnu za stvaranje osjećaja doma.

 

TRAŽIMO DOM S MIRJANOM MIKULEC / FOTO:  IVAN ČREPIĆ

 


OPUŠTENA ATMOSFERA U SPAVAĆOJ SOBI U TRAVNOM

Spavaća soba u stanu u Travnom edna je od glavnih prostorija koja može utjecati na odluku kupca. Intenzivna zelena nijansa nikako se ne uklapa u ideju odmora i opuštanja pa je jedan od glavnih zadataka bila promjena boje. Zidovi su obojeni u neutralniju i blažu sivu, a jednostavnija posteljina dala je luksuzniji dojam ovoj sobi.

 

TRAŽIMO DOM / FOTO: SAŠA LISJAK

Kada je home staging u pitanju, sigurno je da će nove fotografije i video zapisi nekretnina probuditi znatiželju kod velikog broja kupaca. Pozivamo da se pridružite i sudjelujete  u emisiji Tražimo dom s Mirjanom Mikulec.

 

Kontakt za prijavu: nekretnine@mmi.hr

Komentari