CVJETNA IDILA U DOMU DIZAJNERICE: na ovakvu dozu vedrine i pozitive teško ćete ostati ravnodušni

Tekstilna dizajnerica Fiona Douglas, osnivačica brenda Bluebellgray koji stvara čudesan tekstil za kuću cvjetnih motiva otvorila je vrata svoga prekrasnog doma u Glasgowu. Treba li reći da u njemu glavnu riječ vode upravo cvjetni uzorci?

 

 

Teško je ostati ravnodušan na prekrasan dom Fione Douglas, okupan bojama i cvjetnim uzorcima. Gledajući fotografije njezina doma u Glasgowu doista na jedinstven način možete udahnuti proljeće i inspirirati se za promjene u svom domu. Poznata škotska dizajnerica, koja stoji iza brenda tekstilnih tkanina i opreme za dom Bluebellgray, svoju je strast prema vedrom i bogatom koloritu te cvijeću i prirodi prenijela i u svoj dom. Svaka prostorija pršti vedrinom i zaraznim optimizmom zbog tekstila s cvjetnim motivima tirkiznih, ružičastih, plavih i žutih nijansi.

 

Foto: Bluebellgray

 

Vjerujući kako je dobar dizajn nešto što zaista može promijeniti kvalitetu života, Fiona je osmislila liniju posteljine, prekrivača, zavjesa, ukrasnih jastučnica i ostalih sitnica za dom koje njoj čine da se osjeća dobro te se nada da tako djeluju na druge. Kako izgledaju njezini proizvodi, možete vidjeti na primjeru njezina doma.

Foto: Bluebellgray

Njezin dom, star preko 100 godina u kojem živi s obitelji, površine je od oko 120 kvadrata, a čine ga velika kuhinja s blagovanjem u prizemlju te gostinjska soba. Usko stubište iz kuhinje vodi do dnevnog boravka, spavaonice i kupaonice.

 

Foto: Bluebellgray

Kuća je opremljena starim namještajem kupljenim na sajmovima te komadima koje je Fiona imala u svome starome domu. Neke od njih obnovila je bojom ili primjerice novim ručkama, a glavna inspiracija bile su joj stare ladanjske kuće u Škotskoj te vintage i rustika. U svakoj sobi prisutna je njezina omiljena plava boja koja je vješto dozirana s bijelom i drugim nijansama kako prostor ne bi bio pretaman.

 

Komentari