TAPECIRANI NAMJEŠTAJ: poželjan u svim prostorijama doma, a ne samo boravku. Inspirirajte se našim prijedlozima

Jedna do prostorija koju ne možemo zamisliti bez tapeciranog namještaja zasigurno je dnevni boravak. Kako tapecirani namještaj unijeti i u ostatak interijera, pogledajte u savjetima by Mirjana Mikulec

 

 

 

 

Raskošna paleta boja i uzoraka, uz vrhunsku kvalitetu ono je što tvornicu Modul, koja se nalazi u Dardi pored Osijeka izdvaja na tržištu. S obzirom na to da se bliži otvaranje njihovog Concept storea u Zagrebu, InDizajn tim i Mirjana Mikulec donose nekoliko savjeta koji će vam pomoći da tapecirani namještaj uklopite u svoj dom, i to prije svega u dnevni boravak.

Dnevni boravak nezamisliv je bez tapeciranog namještaja. Bilo da se radi o sofi, kutnoj garnituri ili zanimljivom modelu  fotelje, tapecirani komadi namještaja u dnevni boravak unijeti će osjećaj mekoće i topline. Jedan od materijala koji posebno volim kombinirati u svim prostorijama, pa tako i u dnevnoj sobi je baršun koji uvijek sa sobom donosi luksuz”, ističe Mirjana Mikulec.

Foto: Modul

No, tapecirani komadi namještaja poželjni su i u ostalim prostorijama, naročito blagovaonicama koje zahtijevaju posebnu pažnju u uređenju jer su često srce doma i u njima rado boravimo te želimo ugodnost i toplinu, što tapecirani namještaj svakako nudi.

Tapecirani stolci sjajan su način da izbacite monotoniju ili bezličnost iz svoje blagovaonice. Stolci u primjerice ružičastoj boji razigrat će baš svaki prostor, a osim toga unijeti će i dozu luksuza”, predlaže dizajnerica.

FOTO: MODUL / FACEBOOK

Za cjelokupnim uređenjem ne smiju zaostajati niti spavaće sobe u kojima je već dugo prisutan trend tapeciranih kreveta.

“Spavaća soba je mjesto na kojem započinjemo i završavamo dan pa želimo da bude ne samo udobna, već i vizualno atraktivna. Jedan do najjednostavnijih načina za to je tapecirani krevet s raskošnim uzglavljem”, savjetuje Mirjana Mikulec.

Projekt: Mirjana Mikulec interijeri / Foto: Almmir Fakić

 

Komentari