Školarka Marta oduševila se novom sobom u kojoj će napokon moći učiti i uživati

Prilog „Iznenadi me“ uvijek izazove najviše oduševljenja. U samo nekoliko sati tim Mirjane Mikulec transformira sobe naših gledatelja, a nas ostale inspirira da i sami napravimo promjene. Ovaj put iznenađenje je organizirano za simpatičnu školarku Martu kojoj je potrebna nova soba

 


Malim vlasnicima ovo je najvažnija prostorija u domu i uvijek pri uređenju treba voditi računa da su zastupljene tri uloge: kvalitetan krevet za spavanje, prostor za učenje i dio za igru. Ekipu su dočekali složeni ormar i radni stol pa je tim morao odabrati, ono najvažnije, krevet i manje komade namještaja.

INDIZAJN

Da zidovi ne bi ostali prazni odluka je pala da ih se ukrasi tapetom sa šumskim prizorima i bojom. Odabran je sivi ton koji će se jako dobro slagati i s tapetom i namještajem. Soba je dovoljno prostrana pa je stigao krevet dimenzija 120×200 koji Martini roditelji neće morati mijenjati za koju godinu.

Iako je ružičaste boje i doista dominira u sobi, nije prenapadan i odlično se uklopio. Zbog funkcionalnosti, ladičar  je smješten s jedne strane kreveta, a pomoćni stolić s druge. Mjesta je bilo i za tabure koji će odlično poslužiti za igru.

MIRJANA MIKULEC INTERIJERI/ FOTO:MARKO CINDRIĆ

Kako je Marta reagirala otkrit ćete ako pogledate prilog!

Komentari