Novi stilisti i dizajneri interijera: promocija polaznika škole dizajna Mirjane Mikulec

Početak srpnja u školi za dizajn Mirjane Mikulec prepun je događanja i uzbuđenja: završni ispiti i prezentacije radova, a nakon toga i dodjela diploma. Pogledajte kako je bilo na svečanim promocijama u Splitu i Zagrebu!

 


Dizajneri interijera sve su traženiji u uređenju doma, pa ni ne čudi što je interes za školovanje za ova zanimanja sve veći. To potvrđuje i broj polaznika škola za dizajn Mirjane Mikulec u Zagrebu i Splitu, koja nudi programe za stiliste i dizajnere interijera.

PROMOCIJA U SPLITU /Foto: Kate Ševo

Ovih je dana na obje adrese škola bilo vrlo dinamično, a uzbuđenja nije nedostajalo jer su se polagali pismeni i usmeni ispiti, predavali i prezentirali završni radovi pred stručnom komisijom a nakon toga na red je došla i svečana promocija.

PROMOCIJA U SPLITU /Foto: Kate Ševo

Polaznici obje škole, nakon dva semestra teoretske i praktične nastave i  dobili su ovih dana svoje diplome koje im je uručila direktorica škole Mirjane Mikulec.

PROMOCIJA U SPLITU /Foto: Kate Ševo

Splitska promocija održala se na predivnoj terasi hotela Park, a zagrebačka u hotelu Esplanade. Na svečanim dodjelama su, pored polaznika, bili nazočni i članovi njihovih obitelji kao i predavači i djelatnici Škole za dizajn interijera.

PROMOCIJA U ZAGREBU /Foto: IVAN ČREPIĆ

“Nisu samo polaznici uzbuđeni, sretni i ponosni. Sve to osjećamo i mi koji sudjelujemo u radu škole. Doista sam jako zadovoljna polaznicima i divim se njihovoj upornosti jer veliki broj njih nastavu je pohađao uz svoje svakodnevne obaveze – redovan posao ili studiranje, a neki od njih putovali su satima kako bi došli na predavanja jer žive daleko od Splita i Zagreba. Svake godine primjerice imamo polaznike iz Bosne i Hercegovine koji su uložili dodatni trud i vrijeme na putovanje da bi stekli željeno zanimanje”, govori  dizajnerica Mirjana Mikulec o polaznicima svoje škole.

PROMOCIJA U ZAGREBU /Foto: IVAN ČREPIĆ

Dizajnerica dodaje i kako je oduševljena kreativnošću i idejama polaznika koji žele usvojiti što više znanja i umijeća, što je svakako poticaj njoj i njezinom timu da daju maksimum.

“Ponudili smo im doista vrsne predavače i dobar i temeljit program i to se vidi i po njihovim završnim radovima. Jedva čekam vidjeti kako će se dalje naši stilisti interijera razvijati i kakve će divne projekte stvarati. Već sada uživam u prvim dizajnerskim koracima polaznicima koji su prethodnih godina završili naše programe. Neki već imaju pristojan portfolio”, izjavila je dizajnerica te se prisjetila početaka škole koja je krenula prije pet godina u Zagrebu, a prije tri godine u Splitu.

PROMOCIJA U ZAGREBU /Foto: IVAN ČREPIĆ

“Oduševili su nas završni radovi polaznika kao i prezentacije istih. Ovo nam je dokaz da se entuzijazam, trud i nastojanje da se iz svega izvuče ono najbolje itekako isplate, stoga na jesen idemo dalje sa školovanjem novih generacija stilista i dizajnera interijera”, ističe ravnateljica škole Mirjana Mikulec najavljujući nove upise koji su u tijeku.

PROMOCIJA U ZAGREBU /Foto: IVAN ČREPIĆ

Polaznike programa za stiliste interijera očekuje 340 sati, a dizajnere interijera 325 sati nastave u Ustanovi za obrazovanje odraslih Mirjane Mikulec. Sve to je potrebno za stjecanje novog zanimanja i primanja diploma, odnosno službenih potvrda.

Program škole odobren je i od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja tako da se zanimanje upisuje u radnu knjižicu.

PROMOCIJA U ZAGREBU /Foto: IVAN ČREPIĆ

Sve što vas zanima o školi i programu, možete saznati na web stranici ili se javiti direktno na mail skoladizajna@mmi.hr. Upišite se i vi, te napravite prvi korak prema karijeri o kojoj ste oduvijek sanjali.

PROMOCIJA U ZAGREBU /Foto: IVAN ČREPIĆ

 

 

 

Komentari