Neodoljivo šarmantno: ljupka terasa poznate švedske blogerice

Malin Skyman voli pokazivati svoje ženstveni dom, kojim dominira skandinavski dizajn s ružičastim akcentima. Takvu estetiku uređenja preselila je i na svoj dnevni boravak na otvorenom

 

Blogerica Malin Skyman iz mjestašca Fjugesta u unutrašnjosti Švedske postala je u samo godinu i pol dana, koliko je prisutna na Instagramu, jako popularna. Danas njezin profil Homebyskyman prati preko 80 obožavatelja koji s nestrpljenjem čekaju svaku novu objavu. Malin je prava predstavnica skandinavskog dizajna koji je začinila svojom omiljenom bojom – ružičastom te svakodnevno pokazuje svoj ženstveni dom u kojem neprestano nešto mijenja, oduzima i dodaje. U stilu uređenja nimalo ne zaostaje ni terasa na koju se izlazi iz dnevnog boravka. U bijelo pobojanom drvenom deckingu pridružila se i pergola zasjenjena bijelim tekstilom koja uljepšava cijeli eksterijer, ali i štiti od sunca i vjetra kada je potrebno.

Kako je Malin uredila ostatak svoga dnevnog boravka na otvorenom te koje je sve detalje koristila da ga učini posebnim, pogledajte u našoj galeriji!