5 Instagram profila o uređenju interijera koje morate pratiti

Dragi moji,

Pronašla sam nekoliko odličnih Instagram profila koji su nepresušna inspiracija za sve ljubitelje lijepih interijera. Neovisno o tome jeste li ljubitelj klasike ili futirizma, rustikalnih stilova ili pak onih pomalo ekscentričnih, sigurna sam da nećete ostati ravnodušni!

 

INTERIOR4ALL (@interior4all)

Via Instagram: @interior4all
Via Instagram: @interior4all

Svakodnevno se inspirirajte raznolikim interijerima diljem svijeta.  Ako ste pritom, kao i ja, ljubitelji skandinavskog stila, svjetlih i prozračnih prostora, ovo je pravo mjesto za vas.

 

WEST ELM (@westelm)

Via Instagram: @westelm
Via Instagram: @westelm

West Elm poznata je brooklynska tvrtka koja nudi pregršt kreativnih rješenja za svaki interijer, a njihov Instagram profil potaknut će vas da u svoj dom unesete jednostavne, čiste i moderne linije s točno doziranim kontrastnim detaljima.

 

HOMEPOLISH (@homepolish)

Via Instagram: @homepolish
Via Instagram: @homepolish

Ovdje ćete pronaći niz ideja za interijere sa stilom koji vas neće ostaviti praznih džepova. Ako vaš dom krase bijeli ili neutralni tonovi koje želite oplemeniti pokojim intenzivnim detaljem ili neobičnim materijalima, Homepolish vas neće razočarati.

 

HOME GOODS (@homegoods)

Via Instagram: @homegoods
Via Instagram: @homegoods

HomeGoods je mjesto gdje se spajaju luksuz i estetika sa svakodnevnim, uobičajenim interijerima. Kako samo jedno barokno ogledalo može u trenu transformirati kupaonicu, na koji način pametno kombinirati nijanse, je li miks različitih uzoraka doista recept za neukus i još mnogo toga pronaći ćete na ovom profilu.

 

DÉCOR DÉCOR (@decorandmore)

Via Instagram: @decorandmore
Via Instagram: @decorandmore

Ako su vam svjetli i moderni interijeri predosadni, zasigurno ste već naišli na Décor Décor. Raznoliki interijeri, jarke boje, odvažne kombinacije, blještavilo – sve to ćete pronaći na ovom profilu. Ako ipak niste dovoljno hrabri za velike promjene, a htjeli biste barem privremeno promijeniti izgled doma, profil vrvi i prigodnim blagdanskim dekoracijama i detaljima.

I za kraj, od nedavno profil na ovoj društvenoj mreži imamo i mi (@in_dizajn), pa ako još niste, svakako bacite pogled!

Komentari