Bliži nam se 7. sezona InDizajna

Dragi moji,

Kao da smo jučer snimali prve kadrove i s nestpljenjem iščekivali emitiranje prve epizode, a već nam se bliži nam početak sedme sezone. Dok čekate nove epizode, mi već radimo k’o veliki i pripremamo vam nekoliko novosti.

Uvodimo novu rubriku Moj kutak. Ondje ćemo umjesto naših projekata – predstavljati vaše! Šaljite nam fotografije svojih prostorija ili dijelova interijera koje ste sami uredili, a mi ćemo u svakoj epizodi predstaviti one najkreativnije i nagraditi najboljeg.

 

Car Möbel
Car Möbel

 

Naravno, tu su i ostale rubrike koje pratite iz sezone u sezonu, ali i njih smo malo “osvježili”. Kroz rubriku Dizajnerski prostori vodimo vas izvan granica Lijepe naše. Prva postaja nam je prijestolnica mode – Pariz, a put lijepih interijera odvest će nas i u Istanbul. Tamo će nam vrata svojih domova otvoriti glasovite arhitektice Hande Koksal i Esra Kazmirci.

BIH 460

 

Promjene smo uveli i u rubrici Uradi sam. Izrađivat ćemo zahtjevnije komade namještaja uz pomoć našeg majstora koji će vas voditi kroz svaki korak. Kao i uvijek, svi nacrti za izradu čekat će vas na našoj Facebook stranici.

IMG_1644

 

Pred nama je puno posla, mnogo domova koje treba iznova urediti ili tek stvoriti, a u tome nam pomažu naši dugogodišnji partneri Elgrad, Lesnina, Bauhaus, JUB, Špina, Perfecta Dreams, Velux i Geberit. Zajedno radimo na nizu kreativnih i originalnih rješenja koja će vas, sigurna sam, oduševiti. Možda će vas i inspirirati da napokon promijenite izgled one prostorije koja već dugo samo čeka pravi trenutak i pravu ideju.

dnevna-4

 

Dok čekate nove ideje i savjete za uređenje doma, pratite nas na Facebooku, ali i Instagramu.

 

Komentari