Tri ideje za dekoriranje koje su me odmah osvojile

Dragi moji,

Nedavno sam naletjela na nekoliko simpatičnih i zanimljivih ideja kako oplemeniti prostor koje moram podijeliti s vama, pa krenimo redom:

1. Sapunčići
Ako ste ikada krenuli u dekoriranje kupaonice, znate da vam je izbor detaljima kojima to možete učiniti relativno uzak – knjige, vaze, fotografije i još puno toga teško će pronaći mjesto u ovoj prostoriji i svakako ih je ljepše vidjeti u dnevnom boravku ili spavaćoj sobi. Zato me se ovo posebno dojmilo – slatki zalogaji koji to nisu. Da sam ih vidjela na blagovaonskom stolu, vjerojatno bih posegnula za kojim. No, nemojte se zabuniti, ovo doista jesu sapuni – predivnih boja i mirisa, simpatični sapuni poslužit će kao originalna dekoracija za kupaonicu. Samo pripazite da ih vaši gosti ne zamjene za kakvu deliciju! Organiziraju se i radionice, a više informacija pogledajte ovdje.

Sapunomanija
Sapunomanija

 

Sapunomanija
Sapunomanija

2. Sobna plaža
A kada smo kod kupaonica, evo još jednog zanimljivog načina kako je urediti – sobna plaža. Iako može biti u svakoj prostoriji, osobno mi najbolje izgleda u kupaonici ili čak u uredu gdje možete opuštati stopala dok radite za računalom. Ovo je zapravo preventivno-korektivna hodna podloga koja potiče cirkulaciju u stopalima i jača ih. Ako želite nešto inovativno, oku ugodno i pritom korisno, sobna plaža je odlična ideja. Više informacija saznajte ovdje.

Sobna plaža


3. Personalizirani posteri

U posljednje vrijeme sve popularniji način ukrašavanja zidova s individualizirani posteri sa zanimljivim porukama ili ilustracijama. U moru mnogih, oduševili su me radovi triju prijateljica, Biserke-Marije, Maje i Tanje, koje stoje iza 20 deka ljubavi (priznajem, ime me oduševilo koliko i radovi). Postoje tek dva mjeseca, ali iza sebe već imaju mnoge radove. “Dizajniramo postere za vjenčanja, rođendane, godišnjice. Za mame, tate, djedove i bake, za najbolje supruge i najbolje šefove.” Dakle tražite li pokon za vama dragu osobu, ovo je super ideja – cure šalju lijepo zapakirane postere s posvetom direktno na adresu onoga kome ste ga namijenili. Boje, tekstove i veličinu možete doabrati sami, ovisno o interijeru i prigodi. Više radova pogledajte ovdje, a neke od njih pokazat ćemo i u nadolazećim epizodama emisije.

20 deka ljubavi
20 deka ljubavi

 

20 deka ljubavi
20 deka ljubavi

 

 

Komentari