NAGRADNI MAKEOVER: osvježenje dnevnog boravka za Anamariju i njezinu obitelj

Iza InDizajn tima je još jedan nagradni makeover. Ovaj put zadatak je bio uređenje dnevne sobe za gledateljicu Anamariju iz Karlovca koja je poželjela osvježenje dnevnog boravka.

 


Gledateljica Anamarija Jaršulić iz Karlovca je na nagradni natječaj Iznenadi me prijavila je svoj dnevni boravak. Dnevni boravak nije u lošem stanju, ali je potrebno osvježenje, kao i nova sofa, koja se malo pohabala uslijed korištenja. Iako garnitura za sjedenje kao i fotelje nisu toliko stare, dotrajala su i vrijeme je za novom.

InDizajn / Foto: Darko Mihalić

Nakon što je Anamarija odabrana, bilo je potrebno izmjeriti prostor i napraviti plan uređenja, te naručiti sve potrebne komade namještaja u Meblo Tradeu.

Najbitniji novi komad u dnevnom boravku u domu četveročlane obitelji je kutna garnitura, a nakon što se ona definirala i odabrala u Meblo Tradeu, bilo je potrebno na istom mjestu pronaći manje komade namještaja, kao što su pomoćni stolići, tepih i dekoracije. Tako će Anamarija sa suprugom i dvoje djece uživati u novom dnevnom boravku.

InDizajn / Foto: Darko Mihalić

Prvi korak bila je obnova zidova. Odlučeno je da sve bude pobojano u bijelo, a na plavi zid bilo je potrebno staviti čak tri ruke boje kako bi se u potpunosti prekrio pigment.

Kada je baza bila gotova odnosno svi zidovi obojeni, nastavilo se s opremanjem odnosno unošenjem namještaja.

InDizajn / Foto: Darko Mihalić

“Nova siva kutna garnitura dominira prostorom i ona je bila vodilja u makeoveru u kojem smo dodali tepih, klub stolić, tabure i novu sliku na zidu. Htjeli smo sve počistiti da bude jednostavno, prozračno i oku ugodno”, zaključuje dizajnerica.


Pogledajte u video prilogu kako je tekao makeover korak po korak!

 

Komentari