NAPOKON: vrijeme je za novu kuhinju, a mi imamo super prijedloge

Zaključili ste da je vrijeme novu kuhinju? Osim sjajnih popusta na kuhinju i montažu do 23.10., svoju kuhinju ekskluzivno birajte iz nove Prima kolekcije kuhinja po mjeri 2025./2026.

 


Vratili ste se s InDizajn sajma puni dojmova, s fotografijama namještaja koji želite u vašem interijeru? Puni ste inspiracije, sve imate u glavi, ali ne znate gdje početi? Nemojte brinuti, samo požurite u najbliži Prima salon. Čemu žurba, pitate se.


EKSKLUZIVNA PRILIKA U PRIMA MJESECU KUHINJA

U Prima salonima samo do 23. listopada 2024. godine traje Mjesec kuhinja koji je ovog puta poseban. Osim ušteda do čak 60% na sve kuhinje i 50% na montažu kuhinja po mjeri, ekskluzivno vam donosi novu Prima kolekciju kuhinja po mjeri 2025./2026.  s nizom inovativnih rješenja koja spajaju funkcionalnost i dizajn – prilagođenih svakom kutku vašeg doma. Novi modeli modernih kuhinja po mjeri su dizajnirani i proizvedeni u Hrvatskoj, s ljubavlju prema detaljima.

FOTO: PRIMA

Ovaj Mjesec kuhinja je jedinstveni uvid u nadolazeću kolekciju kuhinja za 2025./2026. i omogućuje vam da prvi imate najmoderniju kuhinju, stvorenu prema vašim potrebama i svjetskim trendovima. U Prima salonima već danas stvorite kuhinju koja ne samo da odražava vaš stil, već i unapređuje vašu svakodnevicu.


NOVA ERA DIZAJNA I FUNKCIONALNOSTI

Ako su vam na InDizajnu za oko zapele Prima kuhinje Liberta Next i Stela, onda svakako trebate svratiti u nedavno uređeni Prima salon na zagrebačkom Jankomiru, na adresi Škorpikova 22, gdje uživo možete razgledati kuhinje iz nove kolekcije. Moći ćete dobiti potpuni dojam o kvaliteti, materijalima i funkcionalnosti modernih Prima kuhinja.

FOTO: PRIMA

Nova kolekcija kuhinja predstavlja novu eru dizajna i funkcionalnosti. Kuhinje po mjeri iz nove Prima kolekcije 2025./2026. svojom funkcionalnošću i izgledom prilagođene su modernom kupcu, njegovom životnom prostoru i svakodnevnim navikama. Kreirao ih je Prima tim stručnjaka koji su uvijek u tijeku s najnovijim trendovima u industriji.

„Kreirajući novu kolekciju kuhinja na umu smo imali modernog kupca koji je ponekad zaposlen i u žurbi pa cijeni praktična rješenja. Želi da mu kuhinja izgleda lijepo i moderno kao s Instagrama, ali i da se u njoj osjeća ugodno i da ima dovoljno prostora za sve tanjure, čaše, lonce… Možda ima mali prostor za kuhinju i želi iskoristiti svaki centimetar, a možda želi da cijela obitelj pomaže oko pripreme zajedničkih obroka pa želi prostranost i mnogo površina za rad. Cilj nam je da se naši kupci u svojim novim Prima kuhinjama kreću intuitivno i lagodno, zato smo osmislili niz novih rješenja za svaku životnu situaciju. Želimo da našim kupcima kuhanje ne bude tlaka, nego pravi gušt“, rekla je Mia Zadro, industrijska dizajnerica iz Odjela razvoja proizvoda Prima grupe.

FOTO: PRIMA

DOGOVORITE SVOJ TERMIN SA STRUČNJAKOM ZA KUHINJE VEĆ DANAS

Kuhinja često zauzima najveći i središnji dio doma, ujedno je i jedna od većih investicija, zato zaslužuje najveću pažnju pri odabiru, mjerenju, kreiranju i uređenju. Upravo kuhinja postavlja stilski temelj za uređenje ostalih prostorija doma. Zato doživite novu Prima kolekciju uživo i pronađite model koji će vas ostaviti bez teksta, jer je kuhinja srce doma – i zaslužuje posebnu pažnju!

Samo par klikova i par informacija potrebno je da već danas, jednostavnim online putem dogovorite svoj termin sa stručnjakom za kuhinje u vama najbližem Prima salonu. Kliknite i dogovorite svoj termin.

FOTO: PRIMA

KAKO DO NOVE KUHINJE PO MJERI U SAMO 7 KORAKA

Prima vjeruje da svaka kuhinja treba biti jedinstvena baš kao i oni koji je koriste. Zato je razvila proces koji osigurava da vaša nova kuhinja bude savršeno prilagođena vašim potrebama i stilu. Prima vam omogućuje da personalizirate svoju novu kuhinju kako bi u potpunosti odgovarala vašem domu i životnom stilu. Istražite novu kolekciju Prima kuhinja po mjeri  te uz pomoć Prima prodajnih savjetnika kreirajte savršenu kuhinju za svoj dom.

Put do 100% vaše kuhinje započinje u Prima salonu, evo kako:

 

FOTO: PRIMA

1. Obratite se Prima prodajnom savjetniku za besplatnu izmjeru u vašem domu

Prvi korak ka savršenoj kuhinji je točna izmjera prostora. Stručni prodajni savjetnik iz Prima salona dolazi kod vas kako bi besplatno izmjerio vaš prostor. To je ključan korak jer samo precizne mjere osiguravaju da vaša nova kuhinja savršeno pristaje u vaš dom.

FOTO: PRIMA

2. Odaberite dekore, boje i dodatke za svoju kuhinju                         

Stela, Liberta Lux, Perla, Amelia, Linda… Kada ste se odlučili za model kuhinje po mjeri koja se uklapa u vaš dom i vaše zamisli, kreće odabir detalja. U Prima salonu možete birati iz širokog asortimana dekora, boja i dodataka. Prima savjetnici su tu da vam pomognu kombinirati različite elemente i stvoriti dizajn koji će se savršeno uklopiti u vaš životni prostor. Bez obzira na to preferirate li moderni, klasični ili rustikalni stil, sigurni smo da ćete pronaći nešto što vam se sviđa.

FOTO: PRIMA

3. Sa stručnim prodajnim savjetnikom kreirajte 3D vizualizaciju po svojim željama i mjerama svog prostora 

Sa stručnim prodajnim savjetnikom kreirajte 3D vizualizaciju svoje nove kuhinje. Ova napredna tehnologija omogućuje vam da vidite kako će vaša kuhinja izgledati prije nego što je naručite. Možete eksperimentirati s različitim rasporedima, bojama i materijalima dok ne pronađete savršenu kombinaciju.

FOTO: PRIMA

4. Po 3D vizualizaciji naručuje se kuhinja koja se proizvodi u Prima tvornici

Svaka Prima kuhinja po mjeri je hrvatski proizvod. Zato, nakon što ste zadovoljni 3D vizualizacijom, vaša kuhinja se naručuje i proizvodi u Prima tvornici. Svaka kuhinja je izrađena po narudžbi, koristeći najkvalitetnije materijale i najnoviju tehnologiju, što vam jamči dugovječnost i vrhunsku izradu.

FOTO: PRIMA

5. Uz pomoć Prima dostavljača vaša kuhinja stiže na bilo koju adresu u Hrvatskoj

Kada je vaša kuhinja gotova, Prima dostavljači će je dostaviti na bilo koju adresu u Hrvatskoj. Bez obzira gdje se nalazite, možete računati na sigurnu i pravovremenu dostavu. Možete čak birati i dostavu u drugi grad, primjerice, ako kuhinju kupite u Zagrebu, a treba vam za vikendicu u Zadru.

FOTO: PRIMA

6. Stručni monteri u vašem domu složit će kuhinju u kojoj ćete dugo uživati

Na kraju, stručni Prima monteri doći će u vaš dom i složiti kuhinju. Prima vam pruža uslugu montaže koja osigurava da je sve savršeno postavljeno i funkcionalno. Tako možete biti sigurni da ćete dugo uživati u svojoj novoj kuhinji i pripremati slasne obroke za cijelu obitelj.

 

FOTO: PRIMA

7. Svakog dana uživajte u svojoj novoj kuhinji

Sada, kada je vaša kuhinja savršeno postavljena, vrijeme je da uživate u svakom trenutku provedenom u njoj. Bilo da pripremate obrok za svoju obitelj, isprobavate nove recepte ili jednostavno pijete jutarnju kavu, vaša nova kuhinja bit će mjesto gdje ćete stvarati nezaboravne uspomene. Sa svojom funkcionalnošću i estetskim dizajnom, vaša Prima kuhinja postat će srce vašeg doma, prostor u kojem ćete se uvijek osjećati ugodno i inspirirano.

FOTO: PRIMA

 

Tražite li novu kuhinju po mjeri za svoj dom, vikendicu i apartman, svratite u najbliži Prima salon. Stvorite prostor u kojem ćete rado kuhati, objedovati i provoditi vrijeme s obitelji i prijateljima. Svoj termin za konzultacije s prodajnim savjetnikom možete dogovoriti i putem obrasca ili e-mail adrese: korisnickasluzba@prima-namjestaj.hr. Posjetite najbliži Prima salon i započnite putovanje prema svojoj savršenoj kuhinji već danas!

FOTO: PRIMA

 

PROMO

Komentari