Nova kolekcija H&M Home ima divne stvari za jesenski makeover doma

Nova kolekcija poznatog brenda H&M Home stigla je u pravi čas, početkom hladnijih, kišnih dana. Vjerujemo da će novi komadi utopliti vaš dom i učiniti ga ugodnim mjestom.

 


Dolaskom hladnijih dana i jeseni želimo da naš dom bude ušuškan i topao. Upravo to nam često nedostaje u domu kada se događa prijelaz iz ljeta u jesen.

Dizajneri preporučuju da manjim komadima namještaja, detaljima i tekstilom unesemo željenu toplinu, ugodu i mekoću u svoj životni prostor. Dovoljno je unijeti dva-tri detalja i prostor će izgledati drugačije. A onda te detalje zamijenite novima kada stignu proljeće i jesen.

I tako vaš dom prati ritam godišnjih doba…

Foto: H&M Home

Nova kolekcija poznatog švedskog brenda H&M Home odgovor je na ovaj zahtjev. Njihova jesenska kolekcija predstavlja komade ukorijenjene u čistom, mekom izgledu koji slavi toplu, stilsku udobnost a inspiriran je, osim prirodom i minimalizmom i japandijem.

Foto: H&M Home

Pažljivo odabrani komadi u kolekciji utjelovljuju ravnotežu apstraktnih oblika, geometrijskih uzoraka, ugodnih neutralnih tonova i bogatstva sive, bijele i smeđe boje.

Foto: H&M Home

S fokusom na modernu jednostavnost i arhitektonsku eleganciju, svaki je predmet osmišljen kako bi poboljšao sofisticirani ambijent vašeg vlastitog modernog doma, a od materijala dominiraju pamuk, drvo, kamen, mramor i staklo.

Foto: H&M Home

Kolekcija uključuje vaze, ukrasne jastuke, posteljinu, prekrivače, deke, tepihe, kutije, kupaonsku galanteriju, posuđe… u neutralnim svijetlim i tamnim tonovima kao i zemljanim nijansama što ih čini idealnim za jesenski i zimski look vašega doma.

Foto: H&M Home
Foto: H&M Home

Nova jesenska kolekcija H&M Home dostupna je u trgovinama i online.

Foto: H&M Home

 

Komentari