Mirjana Mikulec: Odradili smo dobar posao!

U nedjelju navečer uspješno je završen drugi ‘InDizajn – festival modernog doma’, koji je okupio preko 17 000 posjetitelja. Zbog velikog interesa i pozitivnih reakcija, popularna dizajnerica interijera Mirjana Mikulec uskoro kreće s pripremama za sljedeću godinu.

Od 14. do 17. rujna Arena Zagreb postala je dom najvećeg sajma interijera na ovim prostorima, na kojem su posjetitelji mogli vidjeti djela preko 70 izlagača, redom proizvođača i trgovaca za opremanje interijera te poslušati predavanja renomiranih stručnjaka i arhitekata.

„Jako sam zadovoljna odazivom i posjećenošću, izlagači su doista imali što pokazati i mislim da smo odradili dobar posao. Rekacije izlagača, ali i posjetitelja su mahom pozitivne, a s obzirom na interes, uskoro ćemo već krenuti s pripremama za iduću godinu“, otkrila nam je organizatorica Mirjana Mikulec.

U četiri dana sajam je posjetilo više od 17 000 ljudi, što ukazuje na to da se interes za dizajnom interijera povećao u usporedbi s prošlom godinom. Sajam je završen izvlačenjem glavne nagrade – opremanjem doma u iznosu od 50 000 kuna pod pokroviteljstvom Erste banke, koja je jučer osobno uručena sretnoj dobitnici Renati Radinović iz Duge Rese.

Sudeći po svemu, sav trud se isplatio, a zaljubljenici u uređenje prostora napokon su pronašli mjesto na kojem se mogu okupiti i pronaći inspiraciju za svoj interijer.

Komentari