Mirjana Mikulec na sajmu predstavlja novu liniju proizvoda

Poznata dizajnerica interijera Mirjana Mikulec ovih dana ima pune ruke posla. Bliži se 14. rujna, dan otvorenja drugog po redu InDizajn – festivala modernog doma, u Areni Zagreb, gdje će ekskluzivno predstaviti i novu kolekciju proizvoda s njezinim potpisom.

Riječ je o setovima tanjura koje je razvila u suradnji s poznatim Ikerom. Dolaze u akromatskim bojama, crnoj i bijeloj, a setovima dodatnu notu glamura daju zlatni i srebrni apstraktni motivi koji, kada se postave jedan uz drugi, zajedno tvore logo Mirjaninog studija za dizajn interijera. Iako još uvijek nisu u prodaji, setovi će biti predstavljeni na sajmu po promotivnoj cijeni.

Foto: Ivana Niskota

Osim tanjura, dizajnerica je pripremila i satenske setove posteljina koje krase decentni i romantični motivi koji će svaku spavaću sobu učiniti posebnom. Proizvodnju je povjerila također domaćoj tvrtki Intertekstil Stanić.
Baš kao i setovi tanjura, posteljina će se moći vidjeti i kupiti premijerno na sajmu od 14. do 17. rujna.

„ Jako mi je drago što na novim projektima surađujem s hrvatskim proizvođačima i zasad imam samo riječi hvale. Vjerujem u domaću kvalitetu, a i sajam koji organiziramo definitivno ide u prilog tome. Domaće tržište ima što pokazati, samo je nedostajao sajam koji bi dizajn i opremanje doma od A do Ž stavio u svoj fokus. Publika postoji, interes je velik, da nije tako, sigurno ne bismo radili drugo izdanje našeg festivala modernog doma.“ – zaključuje Mirjana Mikulec.

Komentari