NAGRADNO IZNENAĐENJE: devetogodišnja Mila oduševljena je novim izgledom svoje sobe

InDizajn tim uredio je sobu djevojčici Mili. Budući da je riječ o devetogodišnjakinji, prostorom dominiraju svijetli neutralni tonovi te ružičasti akcenti na zidovima.

 


InDizajn tim naročito je sretan kada može obradovati nekog mališana makeoverom njegove sobe. Ovaj puta je to soba devetogodišnje djevojčice Mile koju je na natječaj Iznenadi me prijavila obiteljska prijateljica.

Budući da je soba u jako lošem stanju i izgledom nije primjerena Milinim godinama, InDizajn je odabrao kompletno novi namještaj – krevet, ormar, radni stol te detalje poput komode i tepiha. Naravno, tu su i detalji….

InDizajn / Foto: Marko Cindrić

Kako je soba bila u doista u lošem stanju, prije bojenja zidove je trebalo sanirati i nanijeti novi sloj boje.  Obnova zidova uključivala je zamjenu dotrajalih utičnica i prekidača. Zatim su uneseni namještaj kao i detalji.

Budući da je riječ o devetogodišnjakinji, prostorom dominira ružičasta boja. Efektna tapeta povezala je korištene tonove, a u istim bojama birane su i dekoracije.

Kao što uvijek savjetujemo, osnovni komadi namještaja su bijeli (krevet, komoda, ormar, radni stol) kako bi mogli funkcionirati dugo godina.

InDizajn / Foto: Ivan Špehar

U video prilogu pogledajte kako je tekao kompletan makeover i kako je djevojčica Mila reagirala na svoju novu sobu!

Komentari