TOP 5 najljepših miješalica za vaše umivaonike

Umivaonici su gotovo uvijek ono što prvo vidimo prilikom ulaska u kupaonicu ili toalet, stoga je iznimno bitna i njihova estetska dimenzija, kao i slavina koje su njihov sastavni dio. Pomažemo vam odabrati pravi model koji će uljepšati lice vaše kupaonice

 

Jedan od osnovnih elemenata svake kupaonice su slavine jer bez njih tuševi, kade, umivaonici i bidei ne mogu funkcionirati. I uvijek ih nekako prve primijetimo kada ulazimo u nečiju kupaonicu. Za to je zaslužna prije svega organizacija kupaonice odnosno raspored. Dizajneri i arhitekti savjetuju naime da školjka bude u drugom planu, odnosno na nekom skrivenijem mjestu u odnosu na ulaz kako bi do izražaja došle kada i umivaonik. To je i više nego dobar razlog da odabir slavine bude temeljit i da svakako mora uključivati estetsku dimenziju. Osim toga, miješalice su element koji u pravilu ne mijenjamo tako često, pa treba birati modele koji će trajati.

Miješalice su jedan od onih detalja koje ćemo sigurno upamtiti jer utječu na naš dojam. No, nije nimalo jednostavno u tako velikoj ponudi izdvojiti one koje će svojom veličinom, materijalom, bojom i oblikom odgovarati vašem prostoru. Vrlo često izlaze nove linije miješalica za umivaonik kojima je teško odoljeti – prate trendove, a usto nude veću dozu inovacija. Stoga prije kupovine treba dobro proučiti ponudu na tržištu, kako biste odabrali model koji zadovoljava sve bitne kriterije – kvalitetu materijala i izrade, optimalnu veličinu, položaj ugradnje te – dizajn.

 

Kako bismo Vam olakšali potragu i donošenje konačne odluke u nastavku donosimo najbolje modele miješalica za umivaonike iz Petrokov asortimana!

 

1.

Miješalica Gio/Ideal Standard, Petrokov, 817,46 kn

 

 

 

2.

Miješalica Cox/Paini, Petrokov, 795 kn

 

 

 

3.

Miješalica Citterio E kat./Hansgrohe, Petrokov, 3886,92 kn

 

 

4.

 

 

Miješalica Citterio/Axor, Petrokov, 5618,36 kn

 

 

5.

Miješalica Pixel/Paini, Petrokov, 1474,81 kn

 

PROMO

 

Komentari