TOP 5 tepiha iz Lesnine koje ćete obožavati

Naši domovi ustvari su nezamislivi bez tepiha. Pa čak i oni najuporniji, koji se odluče na stanovanje bez njih, na kraju ipak zaključe kako im ipak nedostaje stilski dodatak na parketima, pločicama, laminatu… koji će ih usto grijati, ali i štititi podove od habanja

 

Zaljubljeni u svoje podne obloge od laminata, parketa, keramike ili epoksi smole, odgađamo ponekad kupnju tepiha smatrajući kako će on zasjeniti ljepotu poda koji smo tako dugo birali za naš novi dom. No, nakon nekog vremena shvatimo da prostoru ipak nešto nedostaje. Naročito u dnevnom boravku ili blagovanju. Tepisi su, osim što štite podne obloge od habanja, naročito na najfrekventijim mjestima u domu te pružaju bolju toplinsku izolaciju, i veliki stilski aduti. Oni su ‘točka na i’ svakoj prostoriji, detalj koji je uljepšava i podiže. Stoga na njemu ne treba štedjeti – kako u smislu dimenzija, tako i cijene.

Kako bi vam olakšali potragu za tepisima kojima ćete oplemeniti svoj dom i učiniti ga posebnijim mjestom, zavirili smo u bogatu ponudu Lesnine i pronašli pet top tepiha različitih stilova. Birajte tepih prilagođen svom interijeru uređenom u klasičnom, skandinavskom, industrijskom, vintage ili modernom minimalističkog stilu.

Nadahnite se našim prijedlozima te pogledajte u galeriji kako smo tepisima iz ponude Lesnine opremili neke od naših interijera!

 

 

Tepih Ephesus Granite, ručne izrade, dimenzija 250×300 cm; 7490 kn

 

 

Tkani tepih, u šarenom dezenu, dimenzija 140 x 210 cm; 1190 kn

 

Tepih “Velvet”, dimenzija cca 200 x 290 cm; 3390 kn

 

 

 

Tepih “Eleganz”, dimenzija 200 x 300 cm; 24.990 kn

 

 

 

Tkani tepih dimenzija od cca. 135 x 190 cm; 699 kn

Komentari