Top 5 dvosjeda za male stanove

Koliko god malen vaš stan bio, mjesto za sjedenje nećete moći zaobići. Iako velike garniture vjerojatno možete prekrižiti, to ne znači da ne možete pronaći one manjih dimenzija koje će u vašem stanu odlično izgledati i, što je najvažnije, zauzimati malo prostora.

U nastavku donosimo naš izbor pet najboljih dvosjeda iz Lesnine za svaki džep i stil.

Ovaj klasik koji je tijekom godina doživjeo nebrojene interpretacije dgovara gotovo svakom stilu. Bilo da se odlučite za starinsku kožnu verziju ili pak statement komad s industrijskim prizvukom poput ovog, chesterfield će zasigurno svojim vječnim izgledom i dimenzijama odgovarati svakom prostoru – kako onom prostranom, tako i onom iznimno malih dimenzija.

Trosjed Country "Loft"  TSS, Lesnina, 14999,00 kn
Trosjed Country “Loft” TSS, Lesnina, 14999,00 kn

Ako niste toliko skloni statement komadima namještaja ili pak više volite nježnije i jednostavnije stilove, odaberite model u neutralnoj nijansi. Ovakav će model osobito dobro odgovarati romantičom i shabby chic stilu uređenja.

Dvosjed Novel, Lesnina, 5273,93 kn
Dvosjed Novel, Lesnina, 5273,93 kn

U malim će se prostorima osobito korisnima pokazati modeli na razvlačenje koji u trenu od naslonjača postaju dodatni ležaji. Mučite li muku s nedostatkom prostora, jednostavni će modeli na razvlačenje biti itekako korisni.

Trosjed na razvlačenje, Novel, Lesnina, 7126,00 kn
Trosjed na razvlačenje, Novel, Lesnina, 7126,00 kn

Dobar su odabir i raznolike varijacije na temu klupe. Njihova je prednost prozračan izgled. Takvi modeli neće djelovati glomazno i vizualno zakrčiti vaš prostor. Općenito, jednostavne linije i oblici namještaja ključ su dobrog izgleda za gotovo sve male prostore.

Dvosjed Malaga 26870071_13 30012-1
Dvosjed Malaga, Lesnina, 1399,00 kn

Iako naizgled ima puno mana, mali prostor ima i nekoliko pozitivnih strana. Jedna od glavnih jest da vam nije potrebno puno komada namještaja da ga opremite. Zato si možete dopustiti upečatljive modele dvosjeda ili trosjeda koji će plijeniti pozornost svojom bojom ili uzorkom, a ako pritom ima mogućnost razvlačenja, bit će to pun pogodak.

Trosjed na razvlačenje Tom Tailor, Lesnina, 8702,10 kn
Trosjed na razvlačenje Tom Tailor, Lesnina, 8702,10 kn

 

Komentari