Influenceri i poduzetnici pričaju o interijerima, svojim uspjesima i ljepoti življenja

Među sudionicima panela bit će brojna poznata lica poput Tine Biloglav, Josipe Maras, Lidije Lešić,  Andree Andrassy, Sanje Doležal i drugih poduzetnika s inspirativnim pričama iz biznisa i različitim razmišljanjima na temu uređenja privatnih i poslovnih prostora

 


Ovog vikenda, od 4. do 6. listopada se u Areni Zagreb održava 7. po redu sajam interijera InDizajn. Brojni izlagači, stručna predavanja, super radionice, izložba mladih umjetnika, humanitarni buvljak, nagradna igra s bogatim fondom nagrada, dječji kutak i brojne druge aktivnosti čekaju i ove godine posjetitelje.

InDizajn sajam / Foto: Sanjin Kaštelan

Među događanjima su i paneli, koji su premijeru imali prošle godine i polučili veliki interes posjetitelja sajma. Dođite i ove godine na panele, družite se s influencerima i uspješnim poslovnim ljudima te naučite nešto novo. U nastavku predstavljamo sve sudionike panela, a ispod je i raspored njihova održavanja:

 


 

SUBOTA NA SAJMU: DAN ZA PANELE

U subotu, na rasporedu su zanimljive panel rasprave. Arhitektica Tina Biloglav i dizajnerica Josipa Maras razgovarat će o tome kako uz malu djecu razviti uspješan posao i kako pomiriti sve dnevne privatne i poslovne obaveze.

 


 

O tome zašto je život izvan grada dobar izbor i dobro promišljena odluka govorit će arhitekt Nikola Arambašić koji je uredio kuću glumca Slavka Sobina izvan grada, zatim arhitektica koja obožava raditi na takvim projektima Iskra Krznarić, te Sanja Doležal i dizajner Zoran Mrvoš koji žive izvan grada.

 


 

O uređenju svoje kuće na Visu govorit će poduzetnica Lidija Lešić, dok će Lana Biželj, Andrea Andrassy i Alex Milinković podijeliti svoja iskustva s majstorima.

 


 

Zašto je uređenje interijera važno vlasnicima beauty salona ispričat će Karmen Ninić, Manuela Javor, Mirna Barišić.

 


 

Kreativni direktor Vanja Blumenšajn, Lana Bašić iz Tulip studija i arhitektica Boška Bahtijarević iz Tvoje govorit će o tome što cvijeće znači u interijeru i kako su cvjećarne postale zanimljivi kreativni prostori.

 


 

DOĐITE I NA PREDAVANJA ARHITEKATA I DIZAJNERA

Dan prije panela, u petak, posjetitelje očekuju predavanja renomiranih arhitekata i dizajnera. Stižu stručnjaci iz europskih studija Nuno Fontarra iz Mecanooa i Xavier Ros iz Harquitectesa, cijenjeni dizajneri Zoran Jedrejčić i Andreas Diefenbach iz njemačkog dizajnerskog studia Phoenix te Robert Dragogna iz Studija 92 koji je radio na najvećoj investiciji u hrvatskom turizmu – Valamarovom Pical resortu u Poreču.

 


 

Sajam u organizaciji RTL Hrvatska i studija za dizajn interijera Mirjana Mikulec s vremenom je postao središte svih poznatih brendova za opremanje interijera, a zadnjih godina obilježio ga je i dolazak nekih od najvećih zvijezda svjetske arhitekture, zanimljivih panela i drugih kreativaca i umjetnika.

Više informacija o programu i izlagačima dostupno je na službenim stranicama InDizajn sajma.

Komentari