Kako stvoriti svoj radni kutak?

Smjestiti radni kutak u ionako premalu kvadraturu često ne polazi baš svima za rukom.

Za početak, definirajte stil uređenja koji želite i odredite veličinu potrebnog radnog stola. Ako je radno mjesto smješteno u otvorenom dijelu stana, potrebno je uskladiti ga s ostatkom prostora. Ako ste pak sretnik koji ima odvojenu radnu sobu, tada svoj radni kutak uredite prema vlastitim željama i potrebama da biste mogli ugodno i nesmetano raditi.

MMI
MMI

Na tržištu se nudi veliki izbor stolova od različitih materijala s ladičarima, otvorenim policama, izvlačnim sistemima za tipkovnicu. Druga opcija je samostalno izrađen stol od kojih je najpopularnija  industrijska varijanta od drvene ploče i metalnih nogara.

gale-11
Foto: Darko Mihalić

Sljedeći važan element je svakako stolica. Ona mora biti udobna i na tome ne biste trebali štedjeti. Kada pronađete i definirate ova dva osnovna elementa za svoj radni kutak, možete se baciti na odabir polica ili ladica, kao i dobre, kvalitetne rasvjete. Nekoliko završnih elementa poput ploče za pisanje, pluta za postavljanje post-ita obogatit će vaš prostor, ali i biti od iznimne koristi.

IMG_3184
MMI

 

Komentari