NAGRADNO PREUREĐENJE: nova funkcionalna i ugodna blagovaonica u malom stanu

Pogledajte kako je Gloria iznenadila brata novom blagovaonicom u malom stanu. Mini kuhinji nedostajao je još blagovaonski stol i stolice, ali i pokoji detalj da prostor dobije na estetici i atmosferi!

 


Zagrebačka Trešnjevka nova je lokacija na koju se nedavno uputila ekipa InDizajna kako bi realizirala još jedan nagradni prilog Iznenadi me. Tamo ih je dočekala 17-godišnja Gloria, koja novom blagovaonicom želi iznenaditi brata. Mirjana Mikulec ovoga je puta zadatak prepustila arhitektici iz svoga studija, Romani Musić.

Gloria je na nagradni natječaj prijavila svoga brata, koji bi se teško sam odlučio na ovakav korak. Želja joj da njezin brat napokon ima blagovaonski stol i stolice u prostoriji u kojoj se nalazi i kuhinja. Bez blagovaonskog namještaja, samo s mini kuhinjom bijele boje prostorija izgleda nepotpuno i bljedunjavo. Osim što joj je potreban blagovaonski namještaj, prostor vapi i za stilom.

Riječ je o zaista malom stanu u kojem Glorijin brat ne provodi puno vremena jer ga još nije uspio do kraja urediti. Potpuno prazan i neiskorišten prostor ostavio je Mirjani i Romani otvorene ruke!

InDizajn / Foto: Marko Cindrić

Potrebni namještaj – stol i stolice Mirjana i Romana odabrale su u Meblo Tradeu. No, prije namještanja, suradnik emisije Mario Glogović pobrinuo se za osvježenje zidova.

Na zidove je nanesena boja na boju i kombinirane su dvije nježne i blage nijanse zelene koje će uljepšati prostor i dati suptilne, ali itekako efektne naglaske.

Nakon bojanja zidova, u prostor je unesen namještaj i tepih pa je on počeo sličiti na blagovaonicu. Tu su i detalji poput visilice, bilja i postera na zidu koji su zaokružili cjelinu – ona je sada funkcionalan, ugodan i topao prostor, usklađen s kuhinjom.

InDizajn / Foto: Marko Cindrić

Ako pametno iskoristite svaki centimetar, to što prostor nije velik – ne mora biti problem. Stalo je sve potrebno i uz to što će, sigurni smo, dobro služiti Glorijina brata, sada može pozvati i društvo na druženje.

U video prilogu pogledajte kako je tekao makeover blagovaonice te Glorijinu rekaciju na novi izgled ove prostorije!

 

Komentari