Najbolje iz Tarkettova asortimana po izboru Mirjane Mikulec

Tarkett je tvrtka koja se u svom poslovanju vodi načelima i praksama koje uspješno odolijevaju zubu vremena. Također, lider je u proizvodnji i distribuciji podnih, ali i sportskih rješenja.

Izdvojili smo nekoliko podnih obloga iz njihova asortimana koji će po ukusu Mirjane Mikulec.

Tango Art

Parket

Kolekcija Tarkett parketa nudi sve, od tradicionalnog parketa poput mnogima omiljenog hrasta, pa sve do egzotičnih vrsta drveta. Tarkett parket imaju stabilnu konstrukciju i snažan sistem zaključavanja s jednim od najizdržljivijih lakova na tržištu.Kao rezultat ovoga, ovi parketi mogu se pohvaliti odličnom kvalitetom i izdržljivošću.

Tango

Salsa Premium

Parketi iz kolekcije Salsa Premium predstavljaju kombinaciju tradicije, suvremenih boja i tekstura. Prirodna ljepota i struktura drveta dodatno je naglašena uljem. Zahvaljući uljanoj površinskoj zaštiti, parket Salsa Premium izdržljiv je, jednostavan za održavanje i otporan na oštećenja. Ukoliko ipak, nakon određenog vremena habanja poželite obnoviti izgled podne obloge, možete jednostavno izbrusiti svoj parket, i to čak 4-5 puta!

Zahvaljujući „T-lock” sistemu uklapanja, parket je jednostavno postaviti, ukloniti, pa čak i ponovo iskoristiti, bez potrebe za korišćenjem kompliciranih alata. Tarkett parket ima stabilnu konstrukciju i snažan sistem zaključavanja s jednim od najizdržljivijih površinskih zaštita na tržištu.

Foto: Tarkett
Foto: Tarkett

Performance Fashion

Kolekcija parketa Performance Fashion predstavlja kombinaciju digitalnog tiska visoke preciznosti i prirodne strukture plemenitog drveta. Riječ je o dizajniranom parketu koji će vašem prostoru dati potpuno drugačiji izgled.

Koristeći posebno razvijenu opremu za digitalni tisak na parketu, Tarkett pojačava prirodnu ljepotu drveta jedinstvenim i suvremenim dezenima. Zahvaljujući inovativnom načinu nanošenja i mogućnostima miješanja boja, koji se kombinira s jedinstvenom strukturom svake daske, Tarkett nudi širok spektar izvanrednih parketa. Zbog jedinstvenih vlakana drveta, svaka daska je unikat, a Proteco Strong lak osigurava najjaču površinsku zaštitu na tržištu.

Tehnologija digitalnog tiska spaja tradiciju izrade kvalitetnog parketa dugu više od 125 godina s najsuvremenijom proizvodnom tehnologijom. Tarkett kreira potpuno nov trend u uređenju interijera, gdje parket postaje nezamjenjiv dio vašeg imidža.

Foto: Tarkett
Foto: Tarkett

Tango Vintage

Kolekcija Tango Vintage daje vam širok spektar mogućnosti da se izrazite kroz njegov jedinstveni dizajn i specijalne efekte. Svaki dezen u ovoj kolekciji je jedinstven primjer ljepote, ali i mješavina tradicije građene godinama, te suvremenih boja i tekstura. Izuzetne raznovrsnosti i visoke kvalitete, ove podne obloge predstavljaju pametnu investiciju u kojoj ćete uživati cijeli život.

S obzirom da je izdržljiv, tijekom godina njegov izgled će razviti jedinstvenost koja odražava vaš životni stil. Međutim, ako nakon određenog vremena habanja poželite vratiti prvobitni izgled, možete ga jednostavno ponovo brusiti i do 4-5 puta!

Tango Vintage

Rumba

Rumba je ekskluzivna kolekcija dasaka manjih dimenzija. Ples nikada nije bio lakši nego sad kada veseli pokreti i humoristične note rumbe donose inspiraciju i energiju. Kolekcija Rumba parketa će unijeti osjećaj modernog čak i u najtradicionalnije domove. U bijeloj, bež, boji meda, sivoj i drugim bojama, dostupan je za kupce sa specifičnim, profinjenim ukusom. Tijekom godina njegov izgled će razviti jedinstvenost koja odražava vaš životni stil. Međutim, ako nakon određenog vremena poželite obnoviti prvobitni izgled, možete jednostavno ponovo izbrusiti svoj višeslojni drveni pod, do 4-5 puta!

Kao i druge obloge iz asortimana Tarkett, Rumba ima „T-lock” sistem pričvršćivanja, jednostavno se postavlja, uklanja, pa čak i ponovo iskorištava u drugim prostorima, bez potrebe za korištenjem kojekakvih alata.

Foto: Tarkett
Foto: Tarkett

PR članak

Komentari