Želite osvježiti izgled svoje spavaće sobe? Imamo dobitnu kombinaciju iz hrvatskih trgovina!

Poznato je da ugodan spavaći prostor znači i dobar san. O tome smo već pisali mnogo puta, kao i činjenici da ne smijemo zanemariti estetiku koja, uz udobnost, uvelike pridonosi osjećaju ugode.

 

 

 

Vrsta i stil kreveta itekako ovise o načinu uređenja spavaće sobe. Odlučite li dominantne elemente protegnuti ostatkom namještaja ili kroz uređenje zidova, krevet neka bude u jednostavnijoj varijanti – boje drveta ili suvremenija verzija lebdećeg kreveta u bijeloj boji koji smo pronašli u PRIMA namještaju.

Pri uređenju spavaćih soba važno je postići umirujuću atmosferu, no to ne znači da određenim pomacima ne možete unijeti stil koji vam se sviđa kao što su npr. industrijski elementi poput zanimljive lampe ili stolića, a ako ste ljubitelji moderne umjetnosti zašto ne ubaciti kakvu zanimljivu ilustraciju na zid!

Spajanjem suvremenog stila s dozom elegancije tako ćemo dobiti ugodan spavaći prostor. Neutralne boje kreveta i namještaj jednostavnih linija možete naglasiti s odabirom tepiha ili zanimljivim stolićem i foteljom koja će se lijepo uklopiti u sam interijer. Osim toga, korisno je imati dodatni prostor za odlaganje kako bi zaokružili cijeli dizajn.

Spavaće sobe doista su najintimniji dio našeg doma, zato smo složili jedan prijedlog za uređenje suvremene spavaće sobe – i to uz pomoć PRIMA asortimana.

  1. Mirisne svijeće, set I (kašmir, bukle, pamuk), webshop Mirjana Mikulec Interijeri, 80,79 kn
  2. Stolna svjetiljka Ruby, PRIMA namještaj, 439,00 kn
  3. Posteljina Baronet, webshop Mirjana Mikulec interijeri, 699,00 kn
  4. Fotelja Lisa, PRIMA namještaj, već od 3.000,00 kn do 31.12.2021. (puna cijena 4.285,71 kn)
  5. Tepih Goulburn, PRIMA namještaj, 1.390,00 kn
  6. Pomoćni stolić Leaf, PRIMA namještaj, 690,00 kn
  7. Okvir za slike Denna, 5 komada, PRIMA namještaj, 539,00 kn
  8. Krevet lebdeći Cvita, PRIMA namještaj, već od 2.879,00 kn do 31.12.2021. (puna cijena 4.112,86 kn)

 

PROMO

Komentari