KOD SLAVNOG STILISTA HENRIKA NERA: evo kako urediti dnevni boravak u stanu od 37 kvadrata

U suradnji s Mastercardom vodimo vas u stan Henrika Nera, poznatog švedskog fotografa i dizajnera interijera. Imamo i nekoliko savjeta kako urediti dnevni boravak u malom stanu.

 

 

 

Ekipa InDizajna posjetila je Stockholm! Između ostaloga, imali smo prilike posjetili i Henrika Nera, poznatog švedskog stilista interijera. Iza njega su brojni projekti koji odišu skandinavskim stilom, a za nas je otvorio vrata svog doma u centru grada.

Stan od 37 kvadrata u potpunosti je uređen u skandinavskom stilu s pokojim talijanskim dizajnerskim komadom. Prilagođen je, prije svega, potrebama suvremenog muškarca.

Kontrast u ovom prostoru je postignut odabirom tamne boje zida, dok pod od svijetlog naizgled grubo obrađenog drva koji prostoru daje rustikalni izgled. Cijelim stanom dominiraju pomno odabrani detalji poput dizajnerske rasvjete, omiljenih slika, fotografija koje su nastale iza njegovog objektiva… Upravo su ti osobni elementi oni koji čine razliku. Zahvaljujući njima svaki prostor može postati dom.


Kako postići ovakav izgled u svojem domu? Imamo nekoliko savjeta:

  • odaberite tamnu boju za zidove i svijetle podove
  • koristite prirodne materijale
  • odaberite luster i ambijentalnu rasvjetu
  • prostor upotpunite fotografijama i slikama

Pronašli smo za vas artikle koji će vam trebati da postignete sličan izgled i u svojem domu. Ako plaćate Mastercard® i Maestro® karticama, ostvarujete dodatni popust od 10%* na artikle upravo iz ovog kolaža! Ponuda je vremenski ograničena zato ne čekajte predugo i krenite s planiranjem uređenja vlastitog doma.

 

1. LED žarulja, Explosion, Kare, 149,00 kn

2. Fotelja Tradition, Meblo Trade,  2.963,70 kn

3. Stolić Marae crni, Meblo Trade, 574,00 kn

4. Stolna lampa Edunia, Meblo Trade, 1.506,00 kn

5. Sjedeća garnitura Gustavo, Meblo Trade, 12.419,00 kn

6. Stolić Patches, Kare, 6.259,00 kn

7. Tepih Lule, Meblo Trade, 3.779, 00 kn

8. Slika Royal Headdress Profile, Kare, 2.219,00 knn


*Popust od 10% moguće je iskoristiti za plaćanje Mastercard i Maestro karticama na označenim proizvodima od 5. svibnja od 5. lipnja 2020. Popusti se zbrajaju u Meblo Trade i Kare trgovinama. 

Komentari